Tην πρώτη του προπόνηση με την ομάδα του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε σήμερα (21/4) το πρωί στο ΟΑΚΑ ο Αργύρης Πεδουλάκης. Στο προπονητικό τιμ παρέμεινε ο Νίκος Παππάς, ενώ προστέθηκαν οι Διαμαντής Παναγιωτόπουλος και Κώστας Τσαρτσαρής. Επίσης, επαναδραστηριοποιείται ο Φραγκίσκος Αλβέρτης παράλληλα με τις υποχρεώσεις του στις Ακαδημίες της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.
 
Ο έμπειρος κόουτς, παράλληλα, παραδέχθηκε πως δε γίνεται να πραγματοποιηθούν πολλές αλλαγές στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας, εστιάζοντας στο κομμάτι της πνευματικής προετοιμασίας των «πρασίνων», εν όψει των play-offs της Basket League και των επικείμενων τελικών με τον Ολυμπιακό.
 
Αναλυτικά, όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:
 
«Είναι μια δύσκολη κατάσταση για όλους αυτή τη στιγμή και το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να συσπειρωθούμε προκειμένου να καταφέρουμε να αντιστρέψουμε το κλίμα. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο με συνολική προσπάθεια. Θα δουλέψουμε σκληρά όλοι μαζί για το καλύτερο αποτέλεσμα. Δεν έχουμε χρόνο να αλλάξουμε πάρα πολλά πράγματα. Μόνο το κομμάτι της ψυχολογίας μπορούμε να βελτιώσουμε και να βάλουμε ακόμη μια-δυο πινελιές για να δώσουμε τη μάχη μας στα πλέι οφ».
 
Στην προπόνηση συμμετείχε και ο Νίκος Παππάς, ενώ ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος (πρόβλημα στον λαγονοψοΐτη) ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Πριν την έναρξη της προπόνησης στο γήπεδο βρέθηκαν οι Σάσα Πάβλοβιτς και Όγκνιεν Κούζμιτς και αποχαιρέτισαν τους πρώην συμπαίκτες και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας.