Ο Σον Κιλπάτρικ πήρε το όπλο του και το έστρεψε κατά του Ολυμπιακού και του ΕΣΑΚΕ με αφορμή τον χαμό που επικρατεί στο ελληνικό μπάσκετ, την μεγάλη διακοπή που υπήρχε μέχρι να ξεκινήσουν τα πλέι οφ και την απόφαση που φαίνεται να έχουν πάρει οι ερυθρόλευκοι να μη κατέβουν στο ντέρμπι της Δευτέρας (20/5) με τους πράσινους στο ΟΑΚΑ στην 1η Αγωνιστική της 1ης Φάσης των πλέι οφ.

Ο Αμερικανός παίκτης του Παναθηναϊκού, ξέσπασε κατά του Ολυμπιακού και του ΕΣΑΚΕ με ανάρτηση που έκανε στην σελίδα του στο twitter.  Ο Σον Κιλπάτρικ έριξε πυρά και των ερυθρόλευκων και κατά της Λίγκας και τόνισε ότι ο Ολυμπιακός είχε όλο το πρωτάθλημα να πηγαίνει… μπρος και πίσω, καθυστέρησε την έναρξη των πλέι οφ και τώρα αποφάσισε να μην κατέβει τελικά στο ΟΑΚΑ στο πρώτο ματς με τον Παναθηναϊκό στην 1η φάση της διοργάνωσης. Από την άλλη, ο Κιλπάτρικ άριξε και την μπηχτή του για τον ΕΣΑΚΕ τονίζοντας ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να κάνει αυτό που θέλει και τον άφησε να γλιτώσει.

Αναλυτικά το post του Σον Κιλπάτρικ:

«Είχατε όλο το ελληνικό πρωτάθλημα να πηγαίνει μπρος και πίσω στο παρκέ, πήγατε τα playoffs πίσω εβδομάδες και στερήσατε χρόνο από τους προπονητές και τους παίκτες με τις οικογένειές τους για να αποφασίσετε να μην παίξετε τη Δευτέρα; Πάντως δεν σας κατηγορώ. Η λίγκα το επέτρεψε και σας άφησε να γλιτώσετε. Ουάου».

 

ΤΟ POST ΤΟΥ ΣΟΝ ΚΙΛΠΑΤΡΙΚ