Απ’ ότι φαίνεται το όνομα Ράιτ δεν έχει… πέραση στον φετινό Παναθηναϊκό. Ο Τζούλιαν Ράιτ ήρθε την προηγούμενη εβδομάδα για να δοκιμαστεί, ωστόσο δεν κατάφερε να περάσει ούτε τις ιατρικές εξετάσεις και επέστρεψε άμεσα στην πατρίδα του.

Αντίστοιχα, ούτε ο Κρις Ράιτ δεν θα αγωνιστεί στους νταμπλούχους! Όχι, ο 26χρονος φόργουορντ (2.03μ.) δεν ήρθε και… απέτυχε στα ιατρικά. Απλούστατα δεν θα κάνει ποτέ το ταξίδι για την Ελλάδα, παρά την «ανακοίνωση» των Μέιν Ρεντ Κλόους (σ.σ. την ομάδα του NBDL στην οποία αγωνιζόταν, ενώ τα δικαιώματά του ανήκουν στους Μπακς), που ανέφεραν πως «ο Κρις Ράιτ αποχωρεί από τους Μπακς για να αποδεχθεί συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό στην Ελλάδα».

Οι «πράσινοι» είχαν από την προηγούμενη εβδομάδα πρόταση στα χέρια τους ώστε να ασχοληθούν με τον Κρις Ράιτ, ωστόσο το θέμα δεν προχώρησε και ούτε πρόκειται, αφού ο συγκεκριμένος παίκτης δεν είναι σε καμία περίπτωση ο φόργουορντ/σέντερ που αναζητά ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, ως αντικαταστάτης ουσιαστικά του Λάσμε στο ρόστερ. Ο Μαυροβούνιος προπονητής είναι ακόμα σε διαδικασία αναζήτησης της καλύτερης (και οικονομικά) λύσης, γνωρίζοντας πως στο ντέρμπι θα βαδίσει με τους υπάρχοντες ψηλούς (Μπατίστα, Γκιστ, Φώτσης, Παπαγιάννης, Διαμαντάκος και με λίγες πιθανότητες Μαυροκεφαλίδης).

Ο Ράιτ από την πλευρά του είναι όντως σε διαδικασία αναζήτησης ευρωπαϊκής μπασκετικής στέγης, όμως δεν έχει έρθει σε συμφωνία ούτε με την Μπεσίκτας, που του έκανε προσφορά ύψους 200.000 δολαρίων, αλλά δεν απέσπασε το «ναι».