Ο Κέι Σι Ρίβερς εμφανίστηκε ενθουσιασμένος που θα αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό, ενώ μεγάλος του στόχος αποτελεί η Ευρωλίγκα και δήλωσε πως θα κάνει τα πάντα για να επιστρέψει η ομάδα στο Final Four. Επίσης πρόσθεσε πως χρειάζεται χρόνος για να αποκτήσει η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη την απαιτούμενη χημεία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κέι Σι Ρίβερς:

Ο Αμερικάνος γκαρντ τόνισε: «Οι οπαδοί μας έχουν ενέργεια, φαίνεται αυτό. Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ. Θέλω να κάνω τη δουλειά μου στο γήπεδο και να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ».

Για τη νέα Ευρωλίγκα: «Η Ευρωλίγκα δεν θα είναι εύκολη, θα έχουμε πολλά δύσκολα παιχνίδια και θέλω να βοηθήσω ώστε να επιστρέψουμε στο Final Four. Τα πράγματα θα είναι πολύ πιο δύσκολα φέτος. Θα πρέπει να κάνουμε πολλές εκτός έδρας νίκες και να προστατεύσουμε το γήπεδό μας. Θα μείνουμε συγκεντρωμένοι στην ομάδα μας και αυτό που έχει σημασία είναι να κερδίζουμε, είτε με έναν πόντο είτε με είκοσι».

Για τη νέα ομάδα: «Δεν θα είναι εύκολο να «βρεθούμε» μεταξύ μας γρήγορα, θα πάρει χρόνο, δεν γίνεται σε ένα μήνα ή δύο. Όσο περνάει ο καιρός θα βελτιωνόμαστε. Δουλειά μου είναι να κάνω ό,τι μου αναθέσει ο προπονητής και να βοηθήσω όσο μπορώ για να έρθουν οι νίκες.

Για τον κόσμο και την ατμόσφαιρα του Παναθηναϊκού: «Ανυπομονώ να παίξω στο ΟΑΚΑ. Η γυναίκα μου είδε κάποια βίντεο στο Youtube από τον κόσμο και εντυπωσιάστηκε, εγώ ξέρω πως θα είναι τα πράγματα αφού το έχω ζήσει ως αντίπαλος».