Την εκτίμηση ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να μπει δυνατά από την αρχή, στον αγώνα με τη Νταρουσάφακα, ώστε να επιβάλλει το ρυθμό του, αν θέλει το θετικό αποτέλεσμα, εξέφρασε ο Κέι Σι Ρίβερς.

Ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε το πρωί της Πέμπτης για την Κωνσταντινούπολη, όπου θα αγωνιστεί αύριο (03/03) με την Νταρουσάφακα για την 24η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Οι δύο ομάδες έχουν τεράστια ανάγκη τη νίκη για να φτάσουν όλο και πιο κοντά στους στόχους τους.

Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ των “Πρασίνων” μίλησε κατά την αναχώρηση της αποστολής από το Ελ. Βενιζέλος, τονίζοντας ότι η ομάδα του μπορεί να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, αν και η Νταρουσάφακα είναι μία επικίνδυνη αντίπαλος.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Η Νταρουσάφακα είναι καλή και επικίνδυνη ομάδα, ειδικά εντός έδρας. Τρέχουν πολύ και πρέπει να τους εμποδίσουμε να κάνουν αυτά που τους αρέσουν για να τους κερδίσουμε. Για να κερδίσουμε πρέπει να βρούμε τον τρόπο να ξεκινήσουμε δυνατά και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας.

Για να καταφέρουμε να μπούμε στις 4 πρώτες ομάδες πρέπει να βρούμε τρόπο να κερδίσουμε εκτός έδρας. Ελπίζω να τα καταφέρουμε προκειμένου να έχουμε πλεονέκτημα έδρας στα playoffs».