Ο Κέι Σι Ρίβερς, σε συνέντευξή του ανέλυσε τον τρόπο με τον οποίο ο Παναθηναϊκός θα καταφέρει να πετύχει του στόχους τους, ενώ σχολίασε και το πρόωρο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «πρασίνων», Κέι Σι Ρίβερς, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Goal» τόνισε πως ο Παναθηναϊκός για να πετύχει του στόχους του θα πρέπει να προχωρήσει βήμα-βήμα, ενώ δεν έκρυψε την χαρά του που πλέον ανήκει σε ένα τόσο σπουδαίο σύλλογο.

Αναλυτικά όσα είπε ο νέος άσος του Παναθηναϊκού στην «Goal»:

Για τους στόχους με τον Παναθηναϊκό: «Ο στόχος για μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό είναι πάντα όλοι οι τίτλοι. Πρέπει όμως να πάμε βήμα-βήμα. Δεν γίνεται αλλιώς. Δεν μπορείς να δεις την κορυφή ενός βουνού. Πρέπει να σκαρφαλώσεις πρώτα εκεί και μετά θα βρεθείς στην κορυφή».

Για τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας, αλλά και τη δική του: «Ακόμα μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον. Έχουμε πολλά πάνω στα οποία πρέπει να δουλέψουμε. Η άμυνά μας είναι δυνατή, αλλά πρέπει να δουλέψουμε κι εκεί, όπως και πάνω στην επίθεση όπου έχουμε πολλά όπλα πλέον, αλλά σίγουρα χρειάζεται δουλειά για να φθάσουμε στο επίπεδο που θέλει ο προπονητής. Κάθε ημέρα καταλαβαίνουμε καλύτερα ο ένας τον άλλον και επικοινωνούμε καλύτερα. Όσο για εμένα, εγώ θέλω να βρω τον ρόλο μου στην ομάδα. Πρέπει να γίνω πιο επιθετικός στην επίθεση. Στην άμυνα ίσως να φαίνομαι καλύτερος, αλλά πρέπει να φθάσω στο ίδιο επίπεδο και στην επίθεση και να μάθω όσο καλύτερα γίνεται τα συστήματα».

Για το «Diamonds Are Forever»: «Δεν πρόλαβα να παίξω μαζί του στο τουρνουά, αλλά και πάλι ήταν κάτι πολύ σπουδαίο για εμένα το ότι συμμετείχα σε αυτήν τη πραγματικά εντυπωσιακή διοργάνωση. Ο θείος μου (σ.σ. Μπάιρον Ντίνκινς) μου μιλούσε πολύ για τον Διαμαντίδη πριν έρθω στην ομάδα και τώρα είχα την ευκαιρία να δω τι ήταν αυτός ο σπουδαίος παίκτης. Είναι ένας μύθος και είμαι χαρούμενος που βρέθηκα σε αυτό το τουρνουά για να τιμηθεί αυτός ο μεγάλος παίκτης. Του εύχομαι ό,τι καλύτερο στη ζωή του από εδώ και πέρα. Ελπίζω, πάντως να μείνει στον σύλλογο και να είναι πάντα γύρω από αυτήν την ομάδα και να μας βοηθάει».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ: «Είναι πολύ δύσκολο ματς, στην αρχή μάλιστα της σεζόν. Θα το δούμε όμως όταν θα έρθει εκείνη η ώρα. Αυτό που μας ενδιαφέρει τώρα είναι να δουλέψουμε, για να είμαστε έτοιμοι».