Ρεπό έδωσε στους παίκτες του ο προπονητής του ΠαναθηναϊκούΣωτήρης Μανωλόπουλος, για σήμερα (03/06) λίγες μέρες πριν την έναρξη των τελικών της Basket League.

Η σειρά με τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος αποτελεί παρελθόν για τους “πράσινους”, οι οποίοι μετά το “σκούπισμα” απέναντι στους Θεσσαλονικείς στρέφουν την προσοχή τους αποκλειστικά στους τελικούς της Basket League. Στόχος τους δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τίτλου και συνεπώς διατήρηση των κεκτημένων. Προκειμένου, λοιπόν, να είναι άπαντες ξεκούραστοι και έτοιμοι να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος αποφάσισε να μην βάλει προπόνηση σήμερα (03/06).

Παράλληλα, ανησυχία επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού για την κατάσταση του Εστεμπάν Μπατίστα. Ο Ουρουγουανός σέντερ δεν κατάφερε να αγωνιστεί σε κανένα από τα παιχνίδια με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, μιας και δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον τραυματισμό στον υποκνιμίδιο μυ, με τους ανθρώπους της ομάδας, ωστόσο, να εμφανίζονται συγκρατημένα αισιόδοξοι όσον αφορά την συμμετοχή του στους τελικούς του πρωταθλήματος.