Στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας μίλησε ο φόργουορντ-σέντερ του Παναθηναϊκού Superfoods, Κρίς Σίνγκλετον, ο οποίος δήλωσε έτοιμος για να βρεθεί και πάλι στο Φάιναλ Φορ της διοργάνωσης, ενώ έκανε αναφορά και στους Τσάβι Πασκουάλ και Τζέιμς Γκιστ.

Αναλυτικά:
Συγχαρητήρια για τη νίκη επί της Ρεάλ. Είχατε ένα καλό παιχνίδι, αλλά τι ήταν αυτό που σας ώθησε στο να κερδίσετε μία τόσο ταλαντούχα ομάδα και με τόσο βάθος στο ρόστερ της; «Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι και καταφέραμε να τους κατεβάσουμε ταχύτητα. Πήραμε τα… κλειδιά του αυτοκινήτου τους! Νομίζω ότι κάναμε καλή δουλειά αμυντικά και προσπαθήσαμε να κάνουμε τα πάντα πιο δυνατά από εκείνους».

Ήταν η ένατη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη σας. Τι σας κάνει τόσο δυνατούς μπροστά στους οπαδούς σας; «Νομίζω πως μόνο η ενέργεια που μας δίνουν οι οπαδοί μας, δίνει και πλεονέκτημα έδρας. Είναι εξαιρετικό να ακούς τόσους πολλούς ανθρώπους να φωνάζουν όταν μπαίνεις στο ματς, όπως κάνουν οι οπαδοί μας. Είναι πραγματικά μεγάλη χαρά να παίζεις γι’ αυτούς».

Είσαι εκεί λίγους μήνες. Πόσο διαφορετικό είναι να παίζεις στην Ευρωλίγκα για τη Λοκομοτίβ σε αντίθεση με έναν γίγαντα όπως ο Παναθηναϊκός; «Η διαφορά είναι κυρίως το πόσο οι άνθρωποι διασκεδάζουν εδώ το μπάσκετ σε σχέση με τη Λοκομοτίβ. Νομίζω ότι η Λοκομοτίβ έκανε εξαιρετική δουλειά πέρυσι, αγαπούσαμε να παίζουμε εκεί και να τα δίνουμε όλα στο παρκέ. Η “Λόκο” ήταν μία μικρότερη ομάδα, αλλά ήταν καλό να παίζω για αυτούς, οι φίλαθλοι ήταν εξαιρετική, αλλά εδώ στον Παναθηναϊκό βλέπεις και διασκεδάζεις πραγματικά με τον ενθουσιασμό τους κα πόσο πολύ ζουν με το μπάσκετ, αλλά και πόσο το μπάσκετ αλλάζει τις ζωές τους. Προσωπικά, απλά προσπαθώ να παίζω μπάσκετ όσο καλύτερα μπορώ».

Πόσο καλό είναι που έχετε τον Γκιστ ξανά μαζί σας; «Ο ηγετικός του ρόλος σημαίνει πολλά για την ομάδα. Είναι κάτι σαν αδερφός. Μου αρέσει πάρα πολύ να είμαι μαζί του στο παρκέ, αλλά πάνω απ’ όλα μας κάνει ολοκληρωμένη ομάδα και καλύτερη ομάδα».

Δείχνεις να είσαι πολύ άνετος όταν παίζεις για τον Πασκουάλ. Ποιο είναι το καλύτερο στοιχείο του; «Η δημιουργικότητά του και όλα όσα έχει κάνει για εμάς, ειδικά πόσο ικανός είναι να χρησιμοποιεί και να διαχειρίζεται τον κάθε παίκτη. Βλέπει πώς μπορεί να βελτιώσει τα πράγματα για μάς, απέναντι στους αντιπάλους, κάτι που μας κάνει ενδιαφέρουσα ομάδα».