Η αναζήτηση του επόμενου προπονητή του Παναθηναϊκού, βρίσκεται σε εξέλιξη από τη διοίκηση, η οποία φαίνεται να έχει μπει ήδη σε διαδικασία επαφών με έναν παλιό της γνώριμο. Ο λόγος για τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα, με την επίσκεψή του στην χώρα μας να συνδέεται εκτός από οικογενειακούς λόγους, ενδεχομένως και με τους «πράσινους», οι οποίοι φέρεται εδώ και καιρό να τον έχουν βάλει στο στόχαστρό τους.

Σύμφωνα με το Sportando, ο «θρύλος» του ευρωπαϊκού μπάσκετ και πρώην παίκτης του αθηναϊκού συλλόγου, έναν χρόνο μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση δείχνει να συζητά το ενδεχόμενο επιστροφής του στον Παναθηναϊκό ως προπονητής. Η ΚΑΕ, λοιπόν, φαίνεται να προσπαθεί να επαναφέρει τον Λιθουανό, ο οποίος τη σεζόν που μας πέρασε ήταν πρώτος βοηθός του Γκιντάρας Κράπικας στη Ζαλγκίρις, φτάνοντας στο Top-16 της Ευρωλίγκα και κερδίζοντας το πρωτάθλημα Λιθουανίας, «σκουπίζοντας» μάλιστα τη Λιέτουβος Ρίτας στους τελικούς. Ένα σημαντικό ερώτημα είναι το θέμα της απειρίας του, καθώς ποτέ δεν έχει προπονήσει ομάδα ως πρώτος κόουτς, αλλά θα μπορούσε να θυμηθεί κανείς την ατάκα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς από την εποχή που βρίσκονταν μαζί στο ΟΑΚΑ. Ο Σέρβος κόουτς είχε πει πως «ο Σάρας μπορεί να γίνει ένας κορυφαίος προπονητής» και αυτό θα μπορούσε να δοκιμαστεί στους «πράσινους».

Το κεφάλαιο του νέου τεχνικού, επομένως, αναμένεται να αποδειχθεί μεγάλο, ύστερα και από όσα έχουν ακουστεί για προσέγγιση στον Σάσα Ομπράντοβιτς.