Ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να δώσει την ευκαιρία στον Βαγγέλη Σακελλαρίου να φορέσει τη φανέλα του και η συγκεκριμένη κίνηση έχει έξυπνο σκοπό, καθώς ο Τσάβι Πασκουάλ θα έχει στα χέρια του έναν ποιοτικό Έλληνα περιφερειακή, ο οποίος την περασμένη σεζόν πέρασε σε… άλλο επίπεδο, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις στην Stoiximan.gr Basket League.

Σε αυτό το κομμάτι προορίζεται σε πρώτη φάση να κάνει τη διαφορά, καθώς στα… αναίμακτα παιχνίδια εντός συνόρων θα κληθεί να ξεκουράζει τους ξένους και τους διεθνείς Έλληνες, που δεν θα χρειάζεται να παίζουν πολύ στην Stoiximan.gr Basket League για να τα δίνουν όλα στην απαιτητική Euroleague. Ο Σακελλαρίου, πάντως, προχωράει παράλληλα και μια… άλλη καριέρα πέραν της μπασκετικής. 

Αφού τέλειωσε τη Γυμναστική Ακαδημία Αθηνών και απέκτησε την ιδιότητα του γυμναστή, τα τελευταία χρόνια ανέβασε κι άλλο το ακαδημαϊκό του επίπεδο, όντας φοιτητής της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, όπου μάλιστα διαπρέπει και αφήνει τεράστιες υποσχέσεις για το μέλλον. Ο διεθνής με τις εθνικές μας ομάδες γκαρντ / φόργουορντ είναι σε καλό δρόμο όσον αφορά την αποφοίτησή του και στην τελευταία εξεταστική που είχε… σάρωσε τα πάντα στο διάβα του, περνώντας και τα 10 μαθήματα που έδωσε. Όπως φαίνεται ο έμπειρος άσσος ξέρει να σκοράρει δυναμικά και εκτός παρκέ!