Αποκαλύψεις για χρέη και… προδοσίες έκανε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε πριν από λίγη ώρα στο ΟΑΚΑ. Ο “ισχυρός άνδρας” της “πράσινηςΚΑΕ δήλωσε πως αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό, ενώ έκανε λόγο και για “προδοσία από το αίμα μου“, αναφερόμενος στον Θανάση Γιαννακόπουλο.

“Δεν είναι ευχάριστα αυτά που έχω να πω σήμερα. Θα κάνω μία πολύ σύντομη αναδρομή. Το 1987 η οικογένειά μου ανέλαβε την ΚΑΕ, μέχρι το 2002 ο Παύλος και μετά ο Θανάσης. Έχοντας αποχωρήσει αυτοί οι δύο ψάξαμε επενδυτές αλλά δεν κατέστη δυνατό και λόγω της αγάπης που υπάρχει για τον Παναθηναϊκό από όλη την οικογένεια, αποφάσισα να μπω μπροστά και να κρατήσω τον σύλλογο σε όποιο επίπεδο βρίσκεται.

Όταν ζήτησα από τους ανθρώπους και τους συνεργάτες του Θανάση Γιαννακόπουλου τα οικονομικά στοιχεία, με κορόιδεψαν οικτρά. Το καλοκαίρι που ανέλαβα είχα μία πολύ διαφορετική εικόνα. Η εικόνα των οικονομικών δεν έχουν σχέση. Πολλοί έχετε αναρωτηθεί γιατί έφυγε ο κόουτς Ομπράντοβιτς. Ο Ομπράντοβιτς έφυγε γιατί τους χρωστούσε πολλούς μήνες ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Υπάρχουν αποδείξεις…”, δήλωσε αρχικά ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και κατέληξε:

“Λυπάμαι που λέω ότι δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να καλύψω τις τρύπες. Πολλοί από εσάς μου έχετε κάνει πόλεμο, πολλοί με κατηγόρησαν πως έφυγε ο Ομπράντοβιτς. Στα 38 μπορώ να δεχτώ τα πάντα, όχι όμως την προδοσία από το ίδιο μου το αίμα. Λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να συνεχίσω στον Παναθηναϊκό. Κάνω τις μετοχές μου δώρο στον Θανάση Γιαννακόπουλο ή σε κάποιον άλλον. Αν δεν τις πάρει κανείς, τότε θα τις δώσω στον Ερασιτέχνη“.