Η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Κολοσσό Ρόδου, δεν επεφύλλασσε τα καλύτερα νέα για τους «πράσινους», αφού λίγο μετά το ξεκίνημα του αγώνα, υπήρξε πρόβλημα με τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς. Ο Έλληνας φόργουορντ, σε ατομική του προσπάθεια, χτύπησε στον καρπό και αμέσως αποσύρθηκε από τον Αργύρη Πεδουλάκη.

Τα νέα είναι ακόμη χειρότερα, καθώς ο Γιάνκοβιτς θα αναγκαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν και τίθεται εκτός συνέχειας στα play-offs. Το δεύτερο ντεμπούτο του «Άρτζι» στο «τριφύλλι» ως προπονητή, πάντως, ξεκινά με «πονοκέφαλο» για τον ίδιο, τη στιγμή που δεν υπολογίζει ούτε στις υπηρεσίες του Γιώργου Παπαγιάννη.

‘Ενα άλλο στιγμιότυπο που μένει από το ματς του Παναθηναϊκού με τους Δωδεκανησίους, δε θα μπορούσε παρά να είναι η είσοδος του Νίκου Παππά στον αγωνιστικό χώρο. Στα 6:43 πριν τη λήξη της τρίτης περιόδου, ο Έλληνας γκαρντ πέρασε στο παρκέ αντί του Νικ Καλάθη και αποθεώθηκε από το κοινό, που βρέθηκε στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.