Η αποχώρηση του Τζέισον Καπόνο αναγκάζει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να βγουν εκ νέου στην αγορά αναζητώντας τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του Αμερικανού σμολ φόργουορντ. Δεδομένο είναι, πάντως, πως ο διάδοχός του δεν θα αγωνίζεται στην ίδια θέση αφού στο “πράσινο” στρατόπεδο έχουν εστιάσει την προσοχή τους σε δύο θέσεις. Αυτή του πόιντ γκαρντ και του πάουερ φόργουορντ.

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδος έχουν θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση ενός πλεϊμέικερ (με δυνατότητα να παίξει και στο “2”), αλλά σε περίπτωση που δεν βρεθεί κάποια ενδιαφέρουσα περίπτωση, τότε θα κινηθούν για την ενίσχυσή τους στη ρακέτα με έναν ακόμα “ψηλό”, δεδομένου ότι αυτοί τη στιγμή υπολογίζονται οι Τζέιμς Γκιστ, Κώστας Τσαρτσαρής, Στεφάν Λάσμε και Σοφοκλής Σχορτσανίτης (σ.σ.: δυνητικά και ο Γιόνας Ματσιούλις).

Σε κάθε περίπτωση, δεν υπάρχει βιασύνη για την ολοκλήρωση της μεταγραφής από τη στιγμή που ο νεοαποκτηθείς παίκτης θα έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ στον Παναθηναϊκό περιμένουν να δουν την πορεία του Μάρκους Μπανκς στη συνέχεια αφού πιστεύουν πως ο Αμερικανός γκαρντ θα ανεβάζει σταδιακά την απόδοσή του.