Η αποχώρηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς από τον πάγκο του Παναθηναϊκού μετά από 13 χρόνια είχε ως αποτέλεσμα να κατακλυστούν οι ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης από φίλους (και μη) των “πρασίνων” που θέλησαν να αποχαιρετήσουν τον Σέρβο προπονητή. Μεταξύ αυτών και οι Γιάννης Γεωργαλλής και Νίκος Ζήσης, οι οποίοι έδωσαν την δική τους άποψη για το διαζύγιο Παναθηναϊκού – Ομπράντοβιτς.

Ο φόργουορντ του Κολοσσού έγραψε χαρακτηριστικά στην προσωπική του σελίδα στο facebook: “Αντίο στον καλύτερο προπονητή που είδαν τα ματάκια μας στην Ελλάδα σε όλα τα σπορ…!!!! Ζέλικο Ομπράντοβιτς…”, ενώ ο γκαρντ της Σιένα μέσω του twitter αρκέστηκε να πει: “Το τέλος μιας εποχής” (“The end of en era”).

Από εκεί και πέρα στο facebook κυριάρχησε, όπως ήταν φυσιολογικό, η αποθέωση του Ζοτς. Αναλυτικά μερικά εξ αυτών:

Αθηνά: “Α ρε Ζέλικο, το ότι θα με έκανες να κλαίω από στεναχώρια που φεύγεις δεν το περίμενα ποτέ μου!!! Αλλιώς μας είχες συνηθίσει”!

Βαγγέλης: “Ένα μεγάλο ΑΝΤΙΟ σε έναν άνθρωπο που αξίζει… Σε κάποιον που έδειξε τι σημαίνει να είσαι νικητής… Γεια σου Ζέλικο…”

Διονύσης: “Σε ευχαριστούμε για όλα τεράστιε Ζοτς. Πάντα ένας από εμάς”.

Γιώργος: “Μου φαίνεται αδιανόητο ότι θα είμαι στις εξέδρες του ΟΑΚΑ το φθινόπωρο και στο ζέσταμα με την είσοδο του coach μας δεν θα ακουστεί το… “Ομπράντοβιτς… Πορόμ πομ πέρο!”

Δημήτρης: “Μπάσκετ τέλος”

Αποστόλης: “Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο μεγάλος Ζοτς δεν θα είναι στον πάγκο της τριφυλλάρας μας!!! Σε ευχαριστούμε για όλες τις ωραίες στιγμές μεγάλε κόουτς”!!!

Γιώργος: Μου φαίνεται αδιανόητο οτι θα είμαι στις εξέδρες του ΟΑΚΑ το φθινόπωρο… Και στο ζεσταμα, με την είσοδο του coach μας δε θα ακουστει το… “Ομπράντοβιτς… Πορομ πομ περο”!

Νίκος: “Ολυμπιακός είμαι, αλλά λέω ειλικρινά “ευχαριστώ”, χωρίς να ντρέπομαι στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς που έφυγε από τον Παναθηναϊκό. Κύριος και μορφή του μπάσκετ”!