Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδειξε την στήριξή του στον Τσάβι Πασκουάλ και την ομάδα. Ο διοικητικός ηγέτης του Παναθηναϊκού πήγε σήμερα (3/12) στο ΟΑΚΑ είδε την προπόνηση του τριφυλλιού και είχε «τετ α τετ» με τον Καταλανό προπονητή των πράσινων και τον Μάνο Παπαδόπουλο.

Ο Γιαννακόπουλος έδειξε έμπρακτα πλέον ότι στηρίζει τον Καταλανό και την ομάδα και προσπάθησε να εμψυχώσει άπαντες ενόψει του ματς φωτιά με την Φενέρμπαχτσε στις 7/12 (21:30) στο ΟΑΚΑ. Ο Γιαννακόπουλος μίλησε με τον προπονητή της ομάδας και έβαλαν στο τραπέζι την πορεία ως τώρα, αλλά και την συνέχεια αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τους Τούρκους του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο οποίο οι πράσινοι θέλουν όσο τίποτα το ροζ φύλλο αγώνα για πολλούς λόγους. Η νίκη θα είναι βάλσαμο για την ομάδα που προέρχεται από δυο σερί ναυάγια στην διοργάνωση στα εκτός έδρας ματς με Μπασκόνια και Χίμκι και έχει πλέον σκορ 5-5. Ετσι η νίκη είναι μονόδρομος για τον Παναθηναϊκό στην μάχη με την Φενέρ, καθώς το τριφύλλι θέλει να τονωθεί και ψυχολογικά, αλλά και βαθμολογικά.

Ατομικό ο Παπαπέτρου

Ο Πασκουάλ προπόνησε και χθες τους παίκτες του για το παιχνίδι με τους Τούρκους έχοντας ξανά ως πονοκέφαλο τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο 24χρονος φόργουορντ συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στον καρπό και έκανε και πάλι ατομικό πρόγραμμα.