Ραγδαίες φαίνεται ότι είναι οι εξελίξεις στο θέμα του προπονητή για τον Παναθηναϊκό, καθώς είναι γνωστό ότι εδώ και λίγα 24ωρα βλέπει πολύ ζεστά την περίπτωση του προπονητή του Crvena Zvezda Dejan Radonjic. Το “τριφύλλι” ελπίζει να σπάσει οριστικά το ήδη ραγισμένο γυαλί μεταξύ του Μαυροβούνιου τεχνικού και των “ερυθρολεύκων” της Σερβίας, έτσι ώστε να κάνει την κίνησή του και να τον υπογράψει.

Οι πρωταθλητές της ABA League έχουν δώσει διορία μέχρι αύριο  στον άλλοτε κόουτς της Bayern για να απαντήσει στην διετή πρόταση που του έχει κατατεθεί, που σύμφωνα με τα λεγόμενα του ισχυρού άνδρα του οργανισμού Nebojsa Covic είναι πολύ συμφέρουσα τουλάχιστον στο οικονομικό κομμάτι. Ο λόγος που ο Radonjc είναι αρκετά διαστακτικός στον να επεκτείνει την συνεργασία του με τον Crvena Zvezda έχει να κάνει με το γεγονός ότι έχεουν αποχωρήσει ορισμένοι από τους “πυλώνες” του υπάρχοντος υλικού (Hollins, Davidovac), την στιγμή που κι ο Kalinic βρίσκεται πολύ κοντά στην Barcelona.

Όπως αναφέρει η σερβική κι έγκυρη “Mozzartsport” o Radonjic βρίσκεται στην Αθήνα, για να συζητήσει με τους ιθύνοντες του “τριφυλλιού”, προτού πάρει την τελική του απόφαση και δώσει την απάντησή του στον Crvena Zvezda. H τελική έκβαση της υπόθεσης θα λάβει χώρα τις επόμενες ώρες, όμως τα μέχρι τώρα δεδομένα συνηγορούν ότι ο Μαυροβούνιος είναι πιο πιθανό να καθίσει στην άκρη του πάγκου του Παναθηναϊκού, παρά να παραμείνει στην Σερβία και τον Crvena Zvezda.