Στην γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (6/6), ο Τάκης Τριαντόπουλος αποκάλυψε ότι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα σταθεί ακόμη πιο δυναμικά στο πλευρό του Ερασιτέχνη, βάζοντας στα διαρκείας ένα προαιρετικό ποσό, της τάξης των 10 ευρώ, που θα πηγαίνει στον ΑΟ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θα ξεκινήσω και εγώ με έναν απολογισμό. Με τη συνεργασία με τον ΑΟ κατακτήσαμε το πρωτάθλημα Εφήβων. Στο ανδρικό τα πράγματα δεν πήγαν έτσι όπως τα υπολογίζαμε. Και εμείς κάναμε λάθη σε κάποιες επιλογές, και κάποιοι διαιτητές κάνανε κάποια λάθη και η τύχη μας γύρισε την πλάτη. Αυτό όμως που έχουμε αποδείξει από το παρελθόν είναι ότι μαθαίνουμε από τα λάθη μας και θα ξαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό στην κορυφή.»

Όσο για τη συνεισφορά της ΚΑΕ, τόνισε: « Πέρυσι ξεκινήσαμε μια προσπάθεια συνεργασίας με τον ΑΟ. Είμαστε ένα δεν είμαστε κάτι ξεχωριστό. Σαν ΚΑΕ στα διαρκείας θα βάλουμε ένα προαιρετικό ποσό, των δέκα ευρώ, που θα πηγαίνει στον Ερασιτέχνη με τη δέσμευση ότι όσο ποσό μαζευτεί το αντίστοιχο ποσό θα βάλουμε και εμείς. Όσο περισσότερο βοηθήσει ο κόσμος τόσο θα βοηθήσουμε και εμείς. Αυτό είναι η αρχή μιας σειράς ενεργειών. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη συμπαράσταση του κόσμου όλη τη χρονιά, για την κατανόηση που έδειξε. Σας καλούμε και τη νέα χρονιά να είστε το ίδιο θερμοί και εμείς θα σας ανταποδώσουμε».