Συμφώνησαν ότι η συμφωνία Παναθηναϊκού – ΟΠΑΠ είναι κάτι πραγματικά σπουδαίο και τεράστιο, ενώ ήταν στο ίδιο κύματος και στο θέμα των στόχων και τόνισαν ότι η ομάδα μπορεί να κάνει πράξη τις φετινές επιθυμίες της. Ο Τζέιμς Γκιστ και ο Κιθ Λάνγκφορντ μίλησαν στο περιθώριο της εκδήλωσης της συνέντευξης Τύπου των δυο πλευρών για την συνεργασία του τριφυλλιού με τον Οργανισμό, ενώ έκαναν αναφορά και στους στόχους της ομάδας. Οι δυο παίκτες δεν ξέχασαν να καλέσουν και τον κόσμο στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Ο Τζέιμς Γκιστ ανέφερε:  «Ξέρω ότι είναι η μεγαλύτερη στοιχηματική εταιρεία στην Ελλάδα. Συνεργαζόμαστε μαζί για αρκετά χρόνια και είχαμε πολλές επιτυχίες, οπότε χαίρομαι που αυτή η παράδοση θα συνεχιστεί», ανέφερε για τη συνεργασία με τον ΟΠΑΠ. Πάντα είναι δύσκολο να χτίζεις μία ομάδα, όμως φέτος αυτό που ξεχωρίζει είναι ότι είμαστε πραγματική ομάδα. Πέρυσι είχαμε πολύ ταλέντο, αλλά φέτος διαθέτουμε τα σωστά κομμάτια, παίκτες από μεγάλες ομάδες που ξέρουν να κερδίζουν. Δεν υπάρχει εγωισμός στην ομάδα, ο κόουτς Πασκουάλ έκανε πολύ καλές επιλογές και να δουλέψουμε σκληρά πιστεύω πως μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Ολοι πρέπει να έρθουν στο «Παύλος Γιαννακόπουλος». Το οφείλουμε σ’ αυτόν τον τεράστιο ηγέτη και άνθρωπο», τόνισε ο Αμερικανός, ενώ έκανε αναφορά και στην επιστροφή του κολλητού, του, Στεφάν Λάσμε: «Πάντα είναι ωραίο να έχεις συμπαίκτη έναν φίλο σου, όμως στο μπάσκετ έχουμε καριέρες, τη μία μέρα είμαστε μαζί, την άλλη όχι. Είναι ωραία που έχουμε τον Λάσμε πίσω μαζί μας, γιατί θέλει πάντα να κερδίζει».

Ο Κιθ Λάνγκφορντ τόνισε ότι θέλει να πάει στο Φάιναλ Φορ: «Αυτό ελπίζω και γι’αυτό γύρισα στην Ευρωλίγκα. Είναι κάτι που μου λείπει και θέλω να το προσθέσω στο βιογραφικό μου. Μεγαλώνω και δεν θα έχω άλλες ευκαιρίες, οπότε πρέπει να παλέψουμε γι’ αυτό. Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι εξαιρετικές. Με έχουν καλωσορίσει πολύ όμορφα, η ομάδα είναι κοντά μου. Όλα πηγαίνουν καλά. Τώρα είμαι στο στάδιο που μαθαίνω τους συμπαίκτες μου, εξερευνώ τις επιλογές. Θέλουμε να πετύχουμε όλους τους στόχους μας, αλλά ακόμα είναι η pre season», τόνισε ο πράσινος γκαρντ και έκανε κάλεσμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»: «Ελάτε να μας υποστηρίξετε. Είναι μία καλή ευκαιρία να μας δείτε και να απολαύσετε καλό μπάσκετ. Θέλω να δω τους φιλάθλους μας να κάνουν αυτό που κάνουν πάντα. Θα παίξουμε απέναντι σε καλές ομάδες, από το υψηλότερο επίπεδο».