Ο Παναθηναϊκός κατάφερε κόντρα στη Ζαλγκίρις με το 91-56 να «ξεσπάσει» για την αρνητική εικόνα που παρουσίαζε εσχάτως, δείχνοντας πως οι δυνατότητές του είναι διαφορετικές από αυτό που παρουσίαζε τον τελευταίο καιρό. Η νίκη αυτή, ωστόσο, παραμένει απλώς μία «ανακούφιση» για τον Σάσα Τζόρτζεβιτς και τους παίκτες του, με τους «πράσινους» να έχουν ρίξει τα «δίχτυα» τους στην αγορά, για την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ τους.

Συγκεκριμένα, εξετάζουν σοβαρά την απόκτηση ενός πλέι-μέικερ, έχοντας ήδη εξετάσει τις πιθανές λύσεις για να πλαισιωθεί η περιφερειακή γραμμή, μέχρι την επιστροφή τουλάχιστον των Νίκου Παππά και Λευτέρη Μποχωρίδη. Αρχικά, σύμφωνα με φήμες η ομάδα κινείτο για την απόκτηση του Νέιτ Ουόλτερς, ο οποίος αγωνίζεται στην Μπεσίκτας και αποτελεί μία από τις πιο αξιοσημείωτες περιπτώσεις γκαρντ στο φετινό Eurocup, όπου στον όμιλο του ΠΑΟΚ έχει φτάσει στους 14.2 πόντους, τα 4.4 ριμπάουντ και τις 5.8 ασίστ. Η ίδια η ΚΑΕ, ωστόσο, τοποθετείται αρνητικά ως προς την εξέλιξη της υπόθεσης αυτής, στοχεύοντας σε άλλα ονόματα από τον πρώην παίκτη των Μιλγουόκι Μπακς (νούμερο 38 του ντραφτ του 2013).

Με πολλούς να ισχυρίζονται ότι ο Παναθηναϊκός είχε ανάγκη ενίσχυσης στη ρακέτα, με παίκτη διαφορετικού στυλ από τους Μίροσλαβ Ραντούλιτσα και Όγκνιεν Κούζμιτς, οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν διαφορετική άποψη, κοιτάζοντας για τον «άσσο» που θα έρθει δίπλα στους Διαμαντίδη, Καλάθη και Φελντέιν, με τον Μιχάλη Λούντζη να μην υπολογίζεται πέραν των θεωρητικά εύκολων αγώνων στο πρωτάθλημα.