Η πρόσληψη του Σάσα Τζόρτζεβιτς, φέρνει λογικά αρκετά σερβικά ονόματα στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος όπως αναφέραμε, αναμένεται να κάνει τις κινήσεις του από την προσεχή εβδομάδα, έχοντας ωστόσο ήδη καταστρώσει τα πλάνα του για το μεταγραφικό κομμάτι. Κάπως έτσι, ο Στεφάν Λάσμε είναι ήδη δεδομένα στη λίστα εδώ και αρκετό καιρό, ενώ εσχάτως έχει αναπτυχθεί ενδιαφέρον για τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα. Οι δύο αυτοί σέντερ, είναι οι πρώτοι στόχοι, αλλά όχι και οι μοναδικοί.

Σε περίπτωση ανάπτυξης των επαφών μεν, μη θετικής κατάληξής τους δε, υπάρχει και η εναλλακτική λύση που ακούει στο όνομα του Νίκολα Μιλουτίνοφ. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το mozzartsport.com, οι «πράσινοι» έχουν στα υπόψη τους τον 20χρονο παίκτη, ο οποίος υπολογίζεται ως ένα από τα επόμενα μεγάλα «κεφάλαια» του σερβικού μπάσκετ και είναι ήδη δύο φορές πρωταθλητής Σερβίας με την Παρτιζάν (2013, 2014). Ο ίδιος βρίσκεται και στην προεπιλογή της Εθνικής Σερβίας, ενώ πριν από αρκετό καιρό είχε προταθεί στον Ολυμπιακό, χωρίς να προχωρήσει η περίπτωσή του.

Τη σεζόν που μας πέρασε, σε 29 αγώνες στην Αδριατική Λίγκα, ο νεαρός σέντερ είχε κατά μέσο όρο 9,8 πόντους και 7.6 ριμπάουντ, ενώ σε 9 παιχνίδια στο Eurocup 7 πόντους και 6 ριμπάουντ. Τέλος στο πρωτάθλημα Σερβίας και σε 19 ματς, σημείωσε 11.9 πόντους και 8.7 ριμπάουντ.