Για ακόμη μια προπόνηση ο Εστεμπάν Μπατίστα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, αφού συνεχίζει να ταλαιπωρείται α από πρόβλημα τραυματισμού στον υποκνημίδιο μυ στη γάμπα. Απουσίασε από την προπόνηση ο Λευτέρης Μποχωρίδης λόγω των στρατιωτικών του υποχρεώσεων.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος δεν είχε στη διάθεσή του, στην προπόνηση του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, και το Λευτέρη Μποχωρίδη ο οποίος δεν κατέστη δυνατό να δώσει το παρών εξαιτίας στρατιωτικών υποχρεώσεων. Αντίθετα, κανονικά στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων βρέθηκε ο Νίκος Παππάς.

Ο 24χρονος γκαρντ φυσικά δεν είναι ακόμα σε θέση να προπονηθεί, μετά το σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο που τον ανάγκασε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου και τον έθεσε εκτός μέχρι και το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου, ωστόσο εξέπληξε ευχάριστα τεχνική ηγεσία και συμπαίκτες αφού εμφανίστηκε στην προπόνηση χωρίς τις πατερίτσες του. Η αποθεραπεία του βαίνει προς το παρόν καλώς, γεγονός που δεν θα μπορούσε παρά να μην αφήσει άπαντες ικανοποιημένους στο στρατόπεδο των «πρασίνων».