Εδώ και λίγες ώρες, ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Νίκου Χουγκάζ για τα επόμενα 3 χρόνια από τον Ιωνικό Νικαίας, με τον νεαρό PF να αναμένεται να κάνει το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα του 1 μόλις σεζόν μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα από το NCAA.

Ωστόσο, δεν πρόκειται για μια μεταγραφή που έχει μονάχα μέλλον για το «τριφύλλι» εξαιτίας του τρομερού potential του πρώην παίκτη του Πανιωνίου, αλλά και παρελθόν, αφού η μητέρα του, Σόνια Δάφκου-που εκτός των άλλων αγωνίστηκε με επιτυχία και στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και τις Εσπερίδες-, είχε περάσει επίσης από τον Παναθηναϊκό, με τον οποίο κατέκτησε μάλιστα και το πρωτάθλημα Ελλάδος στην Α1 Γυναικών τη σεζόν 2004-05!

 

 

 

Έτσι, το δίδυμο ΔάφκουΧουγκάζ θα γίνουν μόλις το πρώτο μητέρας- γιου που θα φορέσουν αμφότεροι την «πράσινη» φανέλα, σε μια από τις πιο όμορφες όσο και σπάνιες στιγμές στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού!

Ωστόσο, αξίζει να αναφερθεί το γεγονός πως για να ολοκληρωθεί το… χτύπημα της μοίρας θα πρέπει να περάσει ένας χρόνος, αφού ο Νίκος θα παραμείνει για ακόμα μια σεζόν στη Νίκαια ως δανεικός από το «τριφύλλι».