Ο αγώνας με την Καντού ΔΕΝ είναι τελικός. Αν ο Παναθηναϊκός επικρατήσει, βάζει πάρα πολύ γερές βάσεις για την πρόκριση, αν χάσει δεν χάνει τον κόσμο κάτω από τα πόδια του, μετά τη νίκη επί της Ρεάλ και τον ως τώρα συνδυασμό αποτελεσμάτων.
Το παιχνίδι στην Ιταλία είναι κομβικό, αλλά οι “πράσινοι” πηγαίνουν με σύνθεση… ανάγκης. Μετράμε:

Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης δεν θα συμμετέχει καν στην αποστολή. Αντίθετα, θα μείνει 10-15 μέρες εκτός αγωνιστικής δράσης και είναι πολύ σοβαρή η πιθανότητα να χάσει και την αναμέτρηση με την Ολίμπια Λιουμπλιάνα.

Ο Ρόκο Λένι Ούκιτς θα μείνει κι αυτός στην Αθήνα να συνεχίσει την αποθεραπεία του, με προφανή στόχο να είναι έτοιμος για τον αγώνα με τους Σλοβένους. Άρα ήδη μετράμε μείον δύο παίκτες πρώτης γραμμής.

Ο Κώστας Τσαρτσαρής αν αγωνιστεί θα το κάνει χωρίς καμία προπόνηση στα πόδια του, αφού χθες ένιωσε πόνους και δεν μπήκε στον κανονικό ρυθμό εκγύμνασης.

Ο Άντι Πάνκο ανέβασε πυρετό, δεν προπονήθηκε χθες και είναι αμφίβολο το κατά πόσο θα μπορέσει να αγωνιστεί κόντρα στην Καντού.

Ο Μάρκους Μπανκς θα είναι στη διάθεση του Αργύρη Πεδουλάκη, αλλά έχει έξι μήνες να μπει σε γήπεδο και είναι λογικό να μην είναι έτοιμος (κάτι αναμενόμενο). Θα χρειαστεί, όμως, να βοηθήσει.

Πλέον ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα επιστρατεύσει τόσο τον “υπό διωγμό” Χίλτον Άρμστρονγκ, όσο και τους Σκορδίλη – Ξανθόπουλο. Ακόμα, όμως, και με αυτούς, αν κι εφόσον δεν μπορέσουν να αγωνιστούν (κι είναι ζήτημα σε τί κατάσταση θα βρεθούν, ακόμα κι αν είναι στη 12άδα) οι Τσαρτσαρής – Πάνκο, ο Παναθηναϊκός ξεμένει από “4άρια“.

Θα επιστρατευθεί ο Ματσιούλις, θα παίξει για κάποιο διάστημα ο Λάσμε κι από εκεί και πέρα όποια αλχημεία σκεφτεί ο Πεδουλάκης