Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος «αντίο». Όπως σας ενημερώσαμε από νωρίς ο Keifer Sykes και ο Παναθηναϊκός θα βαδίσουν πλέον σε χωριστούς δρόμους. Οι επίσημοι τίτλοι «τέλους» στην θητεία του Αμερικανού στον Παναθηναϊκό έπεσαν. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε και επίσημα ότι ο Sykes αποχωρεί.

Το τριφύλλι αποχαιρέτησε τον Αμερικανό γκαρντ και τον ευχαρίστησε για όσα έδωσε στην ομάδα και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Παναθηναϊκός είχε αποκτήσει τον Sykes στις αρχές Οκτωβρίου με συμβόλαιο 1 μήνα. Αρχικά είχε φανεί ότι προοριζόταν για να αντικαταστήσει προσωρινά τον Pierre Jackson, ο οποίος είχε τραυματιστεί εκείνη την περίοδο. Τελικά  ο Sykes έγινε άμεσα ο Νο 1 πόιντ γκαρντ της ομάδας, καθώς οι πράσινοι προχώρησαν στην λύση της συνεργασίας τους με τον Jackson.

Το συμβόλαιο του Sykes, όμως, δεν άλλαξε. Έμεινε μηνιαίο. Και έμεινε έτσι καθώς η ομάδα ήθελε να δει σε τι κατάσταση είναι ο Sykes για να του κάνει νέα πρόταση.

Ο Αμερικανός έδειξε εξαιρετικά στοιχεία και ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να του κάνει μια πολύ καλή πρόταση για να μείνει. Ελα, όμως, που η ομάδα έπεσε σε τοίχο. Ο Sykes φαίνεται να είχε βρει ένα μεγάλο συμβόλαιο στην Κίνα και έτσι είπε «όχι» στον Παναθηναϊκό και οι δυο πλευρές χώρισαν.

Αναλυτικά το μήνυμα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το “αντίο” προς τον Kefier Sykes:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ευχαριστεί θερμά τον Keifer Sykes και του εύχεται καλή συνέχεια στον επόμενο σταθμό της καριέρας του!

 

ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ KEIFER SYKES

 

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ευχαριστεί θερμά τον Keifer Sykes και του εύχεται καλή συνέχεια στον επόμενο σταθμό της καριέρας του!

Δημοσιεύτηκε από Panathinaikos BC στις Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020