Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό μετά το ναυάγιο της ομάδας στην Μαδρίτη που ήρθε να προστεθεί στον κατήφορο που έχει πάρει τελευταία το τριφύλλι. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποφάσισε να προχωρήσει σε δραστικές αλλαγές πέρα από το τεράστιο πρόστιμο που θα επιβληθεί στην ομάδα για την εικόνα απέναντι στην Ρεάλ. Κατ’ αρχάς όλα δείχνουν ότι η απόφαση να δείξει η ομάδα την πόρτα της εξόδου στον Στεφάν Λάσμε είναι ειλημμένη! Ο Αφρικανός δείχνει να “τελειώνει” από τον Παναθηναϊκό, καθώς η εικόνα του ως τώρα ήταν κάκιστη.

Βαρύ κλίμα για Πασκουάλ

Ο Γκαμπονέζος σέντερ δεν θα είναι όμως, ο μοναδικός που θα πληρώσει το μάρμαρο! Θα υπάρξει και συνέχεια. Ηδη το κλίμα είναι βαρύ και για το Τσάβι Πασκουάλ. Η διοίκηση των πράσινων θεωρεί ότι ο Καταλανός δεν μπορεί να αναστρέψει την κατάσταση και έτσι η καρέκλα του τρίζει. Η ατμόσφαιρα είναι βαριά στις σχέσεις του πράσινου προπονητή με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Ο Πασκουάλ, πάντως, δεν δείχνει διατεθειμένος να αφήσει την μάχη και να παραιτηθεί εδώ και τώρα, αλλά το κλίμα που υπάρχει ίσως να τον φέρει στην έξοδο και αυτόν.

Μετέωρο βήμα για Γκιστ, Λεκαβίτσιους

Η μπάλα των εξελίξεων ίσως να μην σταματήσει εκεί και να πάρει κι άλλους πράσινους παίκτες. Ο Τζέιμς Γκιστ είναι ένας απ’ αυτούς, καθώς είναι εξαφανισμένος φέτος. Από την άλλη, ο Λεκαβίτσιους πήρε φέτος μια δεύτερη ευκαιρία για να δείξει ότι μπορεί να δώσει ποιοτικές ανάσες στον Καλάθη, αλλά δεν έχει καταφέρει ούτε και σε αυτή την σεζόν όπως και στην περσινή ότι μπορεί να αποτελέσει το “μπακ απ” του Ελληνοαμερικανού και έτσι είναι κι αυτός στην “μαύρη λίστα”.