Στην παρουσία του στον Παναθηναϊκό αλλά και στον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται σε όλους τους αγώνες στάθηκε σε συνέντευξη του στο επίσημο κανάλι της Ευρωλίγκας ο Μάικ Τζέιμς.

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για τον αυριανό (09/03) με την Ζαλγκίρις στην Λιθουανία και θέλει να κάνει ένα ακόμα βήμα για να είναι κοντά στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα που δίνουν και αβαντάζ έδρας.

Ο Μάικ Τζέιμς μίλησε σε μία από τις καθιερωμένες συνεντεύξεις που οργανώνει η διοργάνωση, με τον ίδιο να αναφέρεται τόσο στον τρόπο παιχνδιού του όσο και στην καριέρα του αλλά και την ίδια τη διοργάνωση.

Αναλυτικά:

«Σε όλη μου τη ζωή ήμουν κάτι σαν… αουτσάιντερ. Ξεκίνησα από πολύ χαμηλά και κατέληξα να παίζω στην Ευρωλίγκα. Kάποιες μέρες αισθάνομαι ψηλότερος από τις υπόλοιπες. Αυτό είναι ένα από τα πράγματα που με κάνουν να είμαι αυτός που είμαι. Είμαι επιθετικός. Όταν είσαι κοντός όπως εγώ, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να δεχθείς τάπα. Αρχικά, δεν μπορούσαν να περιμένουν από εμένα ότι θα πηδάω τόσο ψηλά. Δεν ήξεραν ποιος είμαι».

Για την παρουσία του στον Παναθηναϊκό: «Πρέπει να το δεις, δεν μπορείς να το εξηγήσεις. Παίρνεις δύναμη από την εξέδρα, είναι σαν έξτρα μπόνους». 

Για την φετινή Ευρωλίγκα: «Κάποιες φορές, η Ευρωλίγκα είναι καλύτερη από το ΝΒΑ, γιατί κάθε ματς μετρά. Αν χάσεις τρία σερί παιχνίδια στην Ευρωλίγκα, αρχίζεις να σκέφτεσαι ότι μπορείς να μείνεις εκτός πλέι οφ».