Την εμφάνιση των νεαρών παικτών κρατάει από τη νίκη κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου ο Σάσα Τζόρτζεβιτς. Ο προπονητής του ΠαναθηναΪκού τόνισε πως ο μεγάλος χρόνος συμμετοχής που πήρε η νέα γενιά των “πρασίνων” στο ματς με τους Ροδίτες, θα της δώσει αυτοπεποίθηση και εμπειρία ενόψει της συνέχειας.
 
Aναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σέρβος κόουτς στη συνέντευξη Τύπου:
 
Για τον αγώνα: «Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που είπε ο κόουτς του Κολοσσού, καθώς ήταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο. Εμείς είχαμε πολλά λάθη στο πρώτο μέρος, χωρίς πίεση στους αιφνιδιασμούς αλλά από τη στιγμή που βρήκαμε το όπλο μας, την άμυνα, ήμασταν δυνατοί. Η διαφορά στο τέλος δεν ήταν αντίστοιχη της εικόνας του αγώνα. Ο,τι συνέβη στη Βαρκελώνη σε εμάς συνέβη σήμερα. Το κέρδος για εμάς ήταν τα λεπτά που αγωνίστηκαν οι νεαροί παίκτες που κέρδισαν σε αυτοπεποίθηση και εμπειρία».
 
Για τα προβλήματα και τις απουσίες: «Είχαμε προβλήματα στο ροτέισον την τελευταία εβδομάδα. Χάσαμε τον Γκιστ, τον Κούζμιτς, ο οποίος μπορεί να επιστρέψει στο επόμενο παιχνίδι (σ.σ. με τη Ζιέλονα Γκόρα), ενώ ο Γιάνκοβιτς επέστρεψε από απουσία 10 ημερών. Χρειαζόμασταν φρεσκάδα και σε αυτό στόχευσα σήμερα. Οι μικροί έκαναν καλά πράγματα για την ομάδα και η παρουσία τους ήταν καλή και για το ελληνικό μπάσκετ. Κερδίζουν σε εμπειρία και αυτοπεποίθηση. Δεν είναι τυχαία η παρουσία του Βασίλη στη συνέντευξη Τύπου. Πιστεύω ότι ο Βασίλης είναι μέρος του ροτέισον και είναι καλό για μας».
 
Για τον Κολοσσό: «Καλή επιτυχία στη συνέχεια στον Κολοσσό και πιστεύω θα έχουν καλή σεζόν. Εδειξαν καλό πρόσωπο με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, κάτι που δεν είναι εύκολο».
 
Από την πλευρά του, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος τόνισε: «Εγινε καλό παιχνίδι. Το χαρήκαμε και οι δύο. Εμείς θέλαμε να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε με την Μπαρτσελόνα. Το καταφέραμε εν μέρει. Προετοιμαζόμαστε καλά για το δύσκολο επόμενο παιχνίδι και πιστεύω θα φανούμε καλύτεροι. Καλή συνέχεια στον Κολοσσό».