Ικανοποιημένος από την εικόνα και την αντίδραση της ομάδας του μετά την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα, εμφανίστηκε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μετά τη νίκη (80-59) του Παναθηναϊκού επί του Άρη. Επιπλέον, ο προπονητής των “πράσινων” αναφέρθηκε στα μεταγραφικά σενάρια, επισημαίνοντας πως εάν γίνει κάποια προσθήκη, αυτή θα γίνει όταν βρεθεί “ο κατάλληλος παίκτης, την κατάλληλη στιγμή και με την κατάλληλη τιμή”.
 
«Ο Πάβλοβιτς ήταν πολύ ακριβής για αυτά που κάναμε σήμερα στο παιχνίδι. Είμαι πολύ θετικός και σίγουρος για την ομάδα μου και γι’ αυτό είμαστε εδώ. Είχαμε μια κακή ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα και έπρεπε να αντιδράσουμε. Επιστρέψαμε στις αρχές μας που δεν σεβαστήκαμε στο προηγούμενο παιχνίδι και γι’ αυτό είχαμε συζητήσεις στα αποδυτήρια. Είχαμε απωλέσει τις αμυντικές αρχές μας. Η πειθαρχία χρειάζεται για να παίξουμε καλά. Η ομάδα είχε ενέργεια, ήταν συγκεντρωμένη και έτοιμη να παίξει με μια καλή ομάδα και παίξαμε για τρία δεκάλεπτα το μπάσκετ που μου αρέσει, που θέλω από τους παίκτες μου. Να είμαστε επιθετικοί και ακριβείς ως ομάδα», είπε αρχικά ο Σέρβος κόουτς.
 
Για τη συνεισφορά των Γιάνκοβιτς (17π.) και Πάβλοβιτς (15π.), και το τι τους λέει: «Ναι, είναι σημαντικό. Ελα ντε! Όπως αυτό που έκαναν σήμερα. Βγες έξω και παίξε! Τρέξε μαζί! Πάλεψε μαζί! Ανέπνευσε μαζί! Ζήστε μαζί! Το μπάσκετ είναι απλό. Ξέρουν πώς να παίξουν μπάσκετ. Να παίξουν μαζί, να αναπνέουν μαζί. Δεν είναι μπάσκετ του εγώ, αλλά του εμείς. Το ξαναλέμε, είναι μπάσκετ του εμείς, όχι του εγώ. Ποτέ εδώ και στα αποδυτήρια δεν αναλύσαμε ατομικά, αλλά συνολικά το παιχνίδι μας. Πάντα βλέπουμε τι δεν πήγε καλά. Από ομαδική άποψη και αυτό θέλω να βλέπω».
 
Για τα μεταγραφικά σενάρια: «Υπάρχουν πολλά ονόματα. Δουλεύω με αυτούς τους παίκτες που έχω, που δίνουν το καλύτερο. Εχουμε σκαμπανεβάσματα, το ξέρω, χάνουμε παίκτες στην περιφέρεια. Πριν αρχίσει η σεζόν χάσαμε τον Μποχωρίδη, είχαμε τραυματία τον Παππά, ο Καλάθης έπαιζε με σπασμένο δάχτυλο και με πρόβλημα στο προηγούμενο παιχνίδι. Υποστηρίζουμε τους εαυτούς μας με εκπληκτικό τρόπο. Το καταλαβαίνετε πιστεύω. Οταν έρθει ένας παίκτης θα προστεθεί σε αυτούς και θα είναι σημαντικό. Εχουμε όλο το δικαίωμα να το κάνουμε και θα το κάνουμε όταν βρούμε τον κατάλληλο παίκτη, την κατάλληλη στιγμή και με την κατάλληλη τιμή. Θα το κάνουμε με τον σωστό τρόπο».
 
Από την πλευρά του ο Σάσα Πάβλοβιτς είπε: «Ηταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι ειδικά μετά την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα. Επρεπε να αντιδράσουμε. Παίξαμε καλά ως ομάδα, με πολλή ενέργεια. Γυρίσαμε την μπάλα στην επίθεση και φτάσαμε σε αυτό το αποτέλεσμα».