Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς εμφανίστηκε ικονοποιημένος μετά την νίκη του Παναθηναϊκού επί της Τσεντεβίτα, ενώ αναφέρθηκε στην πορεία του Παναθηναϊκού μέχρι την πρόκριση, αλλά και στην δυσκολία του ομίλου που βρέθηκαν οι «πράσινοι».

Αναλυτικά:

«Είχαμε σοβαρή προσέγγιση στο παιχνίδι. Είχαμε σκληρές προπονήσεις την εβδομάδα που πέρασε, γιατί το χρειαζόμασταν για να είμαστε σε υψηλότερο επίπεδο. Δουλεύουμε ακόμα με τους νέους παίκτες για την ενσωμάτωσή τους. Ήταν σοβαρή  η ομάδα αμυντικά στο πρώτο ημίχρονο κι αυτό συνδυάστηκε με καλό αποτέλεσμα στο τέλος. Η πρόκριση είναι το πρώτο βήμα, για το οποίο δουλέψαμε. Είχαμε επιθυμία, ενθουσιασμό και μεγάλη θέληση για να περάσουμε στα πλέι οφ. Έρχεται το ματς με την Εφές, ίσως αλλάξει κάτι, αλλά δεν είναι στο μυαλό μας. Αυτό το δεύτερο κομμάτι του Top 16 ήταν καλό για εμάς. Είμαστε, πλέον, σε καλή θέση. Είμαστε ομάδα που προπονείται καλά μαζί, χαίρεται το μπάσκετ κι αυτό μας δίνει ώθηση για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Σε ερώτηση για το πώς ο Παναθηναϊκός ανέτρεψε το 1-3 στο ξεκίνημα της δεύτερης φάσης κι έφθασε στην πρόκριση στα πλέι οφ απάντησε: «Έχω μεγάλη πίστη στην ομάδα μου και όσους δουλεύουν σε αυτήν. Αυτό είναι το βασικό στοιχείο. Δύο μήνες νωρίτερα είχα μιλήσει ξεκάθαρα στους παίκτες μου. Τους είπα τότε ότι στόχος μας είναι να πάμε στο Final Four. Ίσως κάποιοι με θεώρησαν τρελό, αλλά είδα κάτι στους παίκτες, είδα αυτή την πίστη στους παίκτες μου. Είναι εξαιρετικοί επαγγελματίες, εξαιρετικές προσωπικότητες, έχουμε πολύ καλή ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια κι αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Είναι βάση της επιτυχίας. Δεν έχουμε κάνει κάτι ακόμα. Είμαστε στους «οκτώ».

Όσον αφορά στη σύγκριση που γίνεται στους δύο ομίλους του Top 16 κι αν θεωρεί πως η ομάδα του είναι σε ευκολότερο ή δυσκολότερο όμιλο εν συγκρίσει με τον Ολυμπιακό εξήγησε: «Δεν είναι εύκολο να συγκρίνεις τα δύο γκρουπ. Στον άλλον όμιλο υπάρχουν Ρεάλ Μαδρίτης, Ολυμπιακός, Μπαρτσελόνα, Λαμποράλ Κούτσα, ενώ στο δικό μας υπάρχει η Φενέρμπαχτσε, αλλά είναι και η Λοκομοτίβ Κουμπάν που παίζει σε όλη τη διοργάνωση καλά και κατά τη γνώμη μου θα πάει ακόμα πιο μακριά. Για πολλούς είναι έκπληξη η πορεία του Ερυθρού Αστέρα, όμως όχι για εμένα. Είμαι ομοσπονδιακός τεχνικός στη Σερβία και γνωρίζω πόσο ταλαντούχοι είναι οι παίκτες. Όσο για το επίπεδο δυσκολίας, θα δούμε στον επόμενο γύρο ποιος θα προχωρήσει. Είναι απλώς απόψεις. Και οι δύο όμιλοι έχουν καλές ομάδες».