Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς δεν φάνηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος στη συνέντευξη Τύπου, από την εμφάνιση της ομάδας του κόντρα στην Κηφισιά. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, αναφέρθηκε στους τομείς όπου η ομάδα του δεν φάνηκε αντάξια των προσδοκιών παρά το θετικό αποτέλεσμα, κάνοντας λόγο ιδιαίτερα για την έλλειψη ενέργειας που είχε στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Ευχαριστώ τον κόουτς για τα καλά του λόγια. Θα επαναλάβω ό,τι είπα πριν το παιχνίδι, δηλαδή ότι η Κηφισιά παίζει καλό μπάσκετ και αξίζουν τα συγχαρητήρια γι’ αυτό. Είχαμε μια δύσκολη νύχτα. Αντιμετωπίσαμε έναν αντίπαλο που είχε κίνητρο. Βάλαμε τους νέους παίκτες και αυτούς που δεν έχουν τόσο μεγάλο χρόνο συμμετοχής, γιατί χρειαζόμασταν ενέργεια μετά τον αγώνα της Euroleague».
 
Για τα λάθη: «Δεν μπήκαμε συγκεντρωμένα και αυτό φάνηκε στα λάθη. Όταν έχουμε 20 λάθη δεν μπορούμε να παίξουμε μπάσκετ σε αυτό το επίπεδο και αυτό είναι το πρώτο που πρέπει να δούμε. Πρέπει να προστατεύουμε την μπάλα περισσότερο. Ημασταν πιο συγκεντρωμένοι στο δεύτερο ημίχρονο. Η Κηφισιά ήταν πολύ καλή στα ριμπάουντ. Ηταν ένα από τα κλειδιά στο τρίτο δεκάλεπτο όπου ανεβάσαμε την άμυνα μας και βγήκαν καλά πράγματα στην επίθεση. Δεν ήταν όμως καλή βραδιά για εμάς. Η σεζόν αρχίζει από το επόμενο παιχνίδι και όλοι στην ομάδα πρέπει να καταλάβουν ότι τίποτα δεν έχει γίνει έως τώρα. Πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα παιχνίδια με τον ίδιο ενθουσιασμό».
 
Από την πλευρά του, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είπε: «Ηταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μια καλή ομάδα. Δεν μπήκαμε συγκεντρωμένοι με λάθη σε άμυνα και επίθεση. Ο κόουτς μας φώναξε στο τέλος του ημιχρόνου, μας ξύπνησε και επανέφερε το μυαλό εκεί που έπρεπε να είναι. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι, με καλές επιλογές στην επίθεση. Καλή συνέχεια στην Κηφισιά».
 
Σε δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι, νωρίτερα, ο Τζέιμς Φελντέιν εξέφρασε παράπονα προς τα σφυρίγματα των διαιτητών της αναμέτρησης«Είναι πολλά πράγματα. Δεν θέλω να βρω δικαιολογίες, αλλά οι διαιτητές δεν βρίσκονταν σε καλή ημέρα. Κι εμείς, όμως, πρέπει να γίνουμε καλύτεροι».