Το ομαδικό «πνεύμα» των παικτών του, περιμένει να δει στο Βελιγράδι ο Σάσα Τζόρτζεβιτς. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, εξέφρασε την πίστη στις δυνατότητες των παικτών του, για το «διπλό» απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα και την, ως εκ τούτου, έκτη συνεχόμενη νίκη στο Top-16.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Για δεύτερη διαδοχική αναμέτρηση αγωνιζόμαστε εκτός έδρας και μετά τη Μάλαγα θα ταξιδέψουμε στο Βελιγράδι για να αντιμετωπίσουμε μια δυνατή και ποιοτική ομάδα. Ο Ερυθρός Αστέρας κατάφερε να μας κερδίσει στο ΟΑΚΑ στον πρώτο γύρο. Ξέρουμε ότι είναι καλοί κι εμείς θα πρέπει να αγωνιστούμε σαν ομάδα σε άμυνα και επίθεση. Πιστεύω στην ομάδα και τους παίκτες μου και είμαι σίγουρος ότι θα κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να φθάσουμε στην έκτη διαδοχική νίκη. Θα είμαστε έτοιμοι για ένα δυνατό αγώνα».

Από πλευράς παικτών, ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς είπε: «Οι αντίπαλοί μας είναι δυνατοί, έχουν ταλέντο και ποιότητα. Ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και μια σημαντική αναμέτρηση για εμάς, αλλά και τον Ερυθρό Αστέρα. Είμαστε σε καλή κατάσταση, έχουμε πέντε διαδοχικές νίκες και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο στο Βελιγράδι».