Μετά από τρεις ήττες ανεξαρτήτως διοργάνωσης, ο Παναθηναϊκός θέλει να αντιδράσει, επιστρέφοντας στις νίκες αρχής γενομένης από το ματς με την Νταρουσάφακα (29/01, 21:45), όπως εξήγησε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς. Ο Σέρβος κόουτς τόνισε ότι για να συμβεί αυτό, οι “πράσινοι” θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, ενώ υπογράμμισε ότι το 0-4 της Νταρουσάφακα μέχρι στιγμής στο Top-16 της Ευρωλίγκας, δεν αντιπροσωπεύει την τουρκική ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας:

«Ύστερα από δύο διαδοχικές ήττες στην Ευρωλίγκα και μία στην Α1 θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να αντιδράσουμε. Αλλά, εάν θες να βρεις αντίδραση, πρέπει να δράσεις. Πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Σεβόμαστε τον αντίπαλό μας, έχει ποιότητα και προκαλεί έκπληξη σε εμένα το γεγονός ότι βρίσκεται στο 0-4, επειδή είναι πραγματικά καλή ομάδα»

Από την πλευρά του, ο Αντώνης Φώτσης είπε: «Πρέπει να πάρουμε τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι. Δεν είναι ώρα για λόγια, αλλά μόνο για πράξεις. Οφείλουμε να παίξουμε καλά και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και στις δύο πλευρές του παρκέ, εάν θέλουμε να νικήσουμε μια πραγματικά καλή ομάδα».