Η αλήθεια είναι ότι ως λαός έχουμε μια τάση να σχηματίζουμε γρήγορα άποψη, παρά το ότι ενδέχεται να μην ξέρουμε όλα τα δεδομένα ή να μην έχουμε καταλάβει τι ακριβώς εννοεί ο άλλος όταν λέει κάτι.  Όπως και να ΄χει πάντως, ο Κέι Σι Ρίβερς προκάλεσε χθες το βράδυ πολλές συζητήσεις και την… ανάπτυξη μιας παραφιλολογίας σχετικά με την παραμονή του ή όχι στον Παναθηναϊκό. Το… χαμό προκάλεσε ένα περίεργο post που ανέβασε ο παίκτης στα social media. Ο Αμερικανός έγραψε: «Αστείο το πόσο γρήγορα θέλουν να με ξεφορτωθούν».

Ο Κέι Σι Ρίβερς δεν εξήγησε τι εννοεί και δεν προσδιόρισε το αν η ατάκα του είχε σχέση με τον Παναθηναϊκό και το συμβόλαιό του που έφτασε στο τέλος του. Το post του Αμερικανού πάντως, προκάλεσε έναν… ψιλοπανικό, καθώς αμέσως την δημοσιοποίηση της είδησης για την ατάκα του παίκτη άρχισαν τα σενάρια που έλεγαν ότι τα λόγια του είχαν άμεση σχέση με το συμβόλαιό του και έδειχναν ότι οδεύει προς την έξοδο από το ΟΑΚΑ.

Το θέμα, πάντως, του συμβολαίου του Ρίβερς που λήγει δεν έχει  συζητηθεί ακόμα εκτενώς στον Παναθηναϊκό, καθώς όλος ο σχεδιασμός είχε παγώσει ως τώρα ελέω της υπόθεσης Καλάθη.

ΤΟ ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΟ POST ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ