Του… Mario Hezonja έγινε σήμερα (25/2) στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και τα όσα διαδραματίστηκαν εκεί θύμισαν άλλες εποχές. Θύμισαν κάπως τις παλιές καλές εποχές των αφίξεων μεγάλων παικτών στην Ελλάδα, όπου οι οπαδοί σήκωναν το αεροδρόμιο στο πόδι με τις εκδηλώσεις τους. Η άφιξη του Mario Ηezonja θύμισε εκείνες τις μέρες, παρά τα μέτρα φυσικά κατά του Covid-19.

Εκατοντάδες οπαδοί του Παναθηναϊκού πήγαν από νωρίς εκεί για να υποδεχτούν το τεράστιο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας τους με πανό, σημαίες καπνογόνα και με πανηγυρική διάθεση.

Στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» επικράτησε ντελίριο. Μόλις ο Κροάτης βγήκε από την αίθουσα αφίξεων και βγήκε έξω από το κτίριο, έγινε της τρελής. Αληθινός πανζουρλισμός. Το αεροδρόμιο θύμισε ΟΑΚΑ!

Τα συνθήματα υπέρ του Mario Hezonja και τα καπνογόνα έδιναν κι έπαιρναν. Ο Hezonja ύψωσε τα χέρια του για να ευχαριστήσει τον κόσμο. Και φυσικά το χαιρόταν σαν μικρό παιδί. Πετούσε στα σύννεφα και φαινόταν αυτό.

Ο κόσμος είχε μαζί του και πανό αφιέρωμα στο νέο παίκτη του Παναθηναϊκού, όπως εκείνο που έγραψε: «Καλωσήρθες σπίτι Super Mario»!.

Μα δεν ήταν μόνο αυτό. Κάποιοι οπαδοί που ήταν καλά διαβασμένοι ήξεραν πως ο Κροάτης έχει σήμερα γενέθλια και έτσι είχαν μαζί τους ακόμα και μια τούρτα για να τον… γλυκάνουν και να του πουν τα δικά τους «χρόνια πολλά».

 

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ MARIO HEZONJA