Συγκέντρωση και σεβασμό στον αντίπαλο ζήτησε από την ομάδα του ο Αργύρης Πεδουλάκης ενόψει του αγώνα με τον Πανελευσινιακό. Ο τεχνικός του Παναθηναικού δήλωσε:

“Επιστροφή στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά από τη νίκη επί της Μαπόορο Καντού. Το ζητούμενο για εμάς δεν αλλάζει ούτε γι’ αυτή την αναμέτρηση. Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στη διάρκεια του αγώνα, να διατηρήσουμε το ρυθμό μας και να σεβαστούμε τον αντίπαλό μας. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και να δείξουμε σταθερότητα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι κάθε αγώνας είναι σημαντικός”.

O Χάρης Γιαννόπουλος στάθηκε στην δυναμική της ομάδας της Ελευσίνας λέγοντας: “Αντιμετωπίζουμε τον Πανελευσινιακό, μία από τις νεοφώτιστες ομάδες του πρωταθλήματος, η οποία έχει δείξει μέχρι τώρα ότι μάχεται σε κάθε αγώνα και διεκδικεί το καλύτερο.

Αυτό που θα πρέπει εμείς να κάνουμε είναι να προσέξουμε από το πρώτο λεπτό, να είμαστε συγκεντρωμένοι, να παλέψουμε στην άμυνα… Κάναμε μια καλή νίκη στην Ιταλία και θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο και επιστρέφοντας στο ελληνικό πρωτάθλημα με ένα θετικό αποτέλεσμα και καλή εμφάνιση”.