Η “πράσινη” αντεπίθεση έχει ξεκινήσει για τα καλά σε όλους τους τομείς. Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη “χτυπάει” σε όλα τα μεταγραφικά μέτωπα έχοντας στραμμένη την προσοχή της τόσο στο παρόν, αλλά και στο μέλλον. Κι αυτό γιατί οι Κυπελλούχοι Ελλάδος είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου από το Αιγάλεω.

Ο 15χρονος φόργουορντ αποτελεί το μεγαλύτερο ταλέντο αυτή τη στιγμή στη χώρα καθώς παρά τα 205 εκατοστά του μπορεί να παίξει με άνεση τόσο με πλάτη στο καλάθι όσο και με πρόσωπο, έχοντας την ικανότητα ακόμα και να κατεβάσει την μπάλα, θυμίζοντας σε αυτό το στοιχείο του παιχνιδιού του τον Κώστα Τσαρτσαρή. Είναι αριστερόχειρας και την περσινή σεζόν, παρά το νεαρό της ηλικίας του, οι προπονητές του στο Αιγάλεω δεν δίστασαν να τον ρίξουν από νωρίς στα βαθιά δίνοντάς του χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής.

Όπως είναι φυσιολογικό, αποτελεί τον ηγέτη της Εθνικής Παίδων όντας μάλιστα από τους διακριθέντες στα τρία φιλικά παιχνίδια που έδωσε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με αντίπαλο την Τουρκία (σημείωσε κατά μέσο όρο 11,6 πόντους).

Ο Χαραλαμπόπουλος είναι ένας παίκτης στον οποίο έχουμε αναφερθεί ξανά στο παρελθόν (στο άρθρο με τίτλο “Το αστεράκι του Αιγάλεω λάμπει…”) καθώς η ποιότητα και οι δυνατότητές του είναι τόσο υψηλές που προδιαθέτουν για πολλά σπουδαία πράγματα στο (άμεσο) μέλλον.