Η συνεργασία με τον Δημήτρη Διαμαντίδη είναι ένα στοιχείο το οποίο τόνισε με κάθε τρόπο ο Ρόκο Λένι Ούκιτς με δηλώσεις του στην πρώτη προπόνηση της χρονιάς για τον Παναθηναϊκό. Ο Κροάτης γκαρντ μίλησε για τις υψηλές απαιτήσεις που υπάρχουν (και) φέτος στο “πράσινο” στρατόπεδο, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην προσδοκία του να προσφέρει τα μέγιστα προκειμένου το τριφύλλι να συνεχίσει να κατακτά τίτλους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τις προσδοκίες που υπάρχουν: “Στον Παναθηναϊκό οι απαιτήσεις είναι πάντα πολύ υψηλές. Είμαστε μία καινούργια ομάδα, με πολλούς καινούργιους παίκτες και νέο προπονητή. Όλα είναι καινούργια. Το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να δούμε τι κάνουμε σωστά και να δούμε που φτάνουν τα όριά μας“.

Για τον Δημήτρη Διαμαντίδη: “Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω στο πλευρό του Δημήτρη Διαμαντίδη, ενός εκ των κορυφαίων γκαρντ της Ευρώπης τα τελευταία 10-15 χρόνια. Είναι πραγματικός νικητής. Θα μάθω πολλά δίπλα του”.

Για το τι μισούσε και τι αγαπούσε από τον Παναθηναϊκό όλα αυτά τα χρόνια που τον έβρισκε απέναντί του:Μισούσα που κάθε φορά που ήμουν αντίπαλος του Παναθηναϊκού έχανα το παιχνίδι. Αλλά μου αρέσουν πολύ οι οπαδοί. Είναι σε κάθε παιχνίδι φανταστικοί. Στηρίζουν πολύ την ομάδα. Η όλη ατμόσφαιρα μου έλεγε ότι αυτός είναι ένας οργανισμός που κερδίζει και ελπίζω να παραμείνει έτσι και τη νέα σεζόν”.

Για το νέο ξεκίνημα των “πράσινων” αυτό το καλοκαίρι: “Είμαστε καινούργια ομάδα και θα χρειαστεί χρόνος, όπως είπα και νωρίτερα, για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Θα δουλέψουμε πολύ σκληρά και θα προσπαθήσουμε να είμαστε ο Παναθηναϊκός που κέρδιζε τα πάντα τα τελευταία χρόνια”.

Για τους προσωπικούς του στόχους: “Είναι ακόμα νωρίς. Είναι δύσκολο να θέσω κάποιους προσωπικούς στόχους. Θέλω να παίζω στο “κόκκινο” σε κάθε παιχνίδι, να γίνω καλύτερος παίκτης και να βοηθήσω την ομάδα όσο πιο πολύ μπορώ“.