Ο Γιώργος Βόβορας μπορεί να πλήρωσε το μάρμαρο για τις κακές εμφανίσεις της ομάδας και να αποτελεί πλέον παρελθόν για το «τριφύλλι», αλλά άφησε και πολλά καλά πράγματα πίσω του στον Παναθηναϊκό. Ένα από αυτά είναι σίγουρα ο Nemanja Nedovic.

Ο Σέρβος ήταν το μεγάλο στοίχημα του 43χρονου κόουτς και του Παναθηναϊκού φέτος. Ο Nedovic δεν χρειαζόταν συστάσεις βέβαια. Από την άλλη, όμως, χρειαζόταν να αποδείξει ότι έχει αφήσει πίσω του τις… μέτριες εμφανίσεις που έκανε και τους τραυματισμούς και είναι έτοιμος να κάνει μια νέα αρχή. Και την έκανε.

Στο «τριφύλλι» δείχνει να έχει βρει την Ιθάκη του, έχει κάνει επικές εμφανίσεις και είναι ο απόλυτος ηγέτης της ομάδας.

Στην αγωνιστική του «ανάσταση» ρόλο έχει παίξει φυσικά και ο Γιώργος Βόβορας. Τον εμπιστεύθηκε, δούλεψε μαζί του και ο Nedovic κάνει… παπάδες ως τώρα με την ομάδα.

Ο Σέρβος πίνει νερό στο όνομα του τέως πλέον προπονητή του Παναθηναϊκού και το έδειξε αυτό μετά το διαζύγιο της ομάδας με τον 43χρονο κόουτς.

Ο Nedovic έβγαλε το καπέλο στον Γιώργο Βόβορα με ένα ποστ που έκανε στα social media και τον χαρακτήρισε «σπουδαίο κόουτς και ακόμα καλύτερο άνθρωπο».

Αναλυτικά ο Nemanja Nedovic ανέφερε στο μήνυμά τους στις σελίδες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Μισώ αυτό το κομμάτι της δουλειάς μας, ειδικά σε μια κατάσταση σαν αυτή. Σπουδαίος κόουτς, αλλά ακόμα καλύτερος άνθρωπος. Ελπίζω ότι θα είσαι σε θέση να δείξεις ποιος πραγματικά είσαι».

 

H ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ NEMANJA NEDOVIC ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΒΟΒΟΡΑ