Ο χρόνος κυλάει πάντα γρήγορα. Και σε κάνει να ξεχνάς πολλά. Όταν πρόκειται όμως, για πολύ σημαντικά πράγματα, για τεράστιους ανθρώπους και τεράστιους παράγοντες του αθλητισμού, τότε κανένας χρόνος δεν μπορεί να σε κάνει να τους ξεχάσεις. Τα έργα και οι ημέρες τους σε τούτο τον κόσμο και η κληρονομιά που άφησαν πίσω τους είναι τόσο κολοσσιαία  που δεν μπορούν να σβήσουν και να χαθούν στη λήθη. Την Δευτέρα (10/6) συμπληρώνεται ένας χρόνος από την στιγμή που Παύλος Γιαννακόπουλος ξεκίνησε για το μεγάλο ταξίδι για τους ουρανούς και τον παράδεισο. Κανείς δεν ξέχασε όμως, τον «πατριάρχη» του Παναθηναϊκού. Η DPG δημιούργησε ένα ξεχωριστό και συγκινητικό βίντεο για την συμπλήρωση ενός έτους από τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Οι εικόνες του βίντεο δυνατές. Οι φωτογραφίες του κλέβουν το βλέμμα. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος λέει στην πρώτη ατάκα του βίντεο: «Πέρασε κιόλας ένας χρόνος χωρίς τον Παύλο. Σαν χθες μου φαίνεται» και μιλάει λίγο μετά για τα τεράστια έργα του και την τεράστια κληρονομιά που άφησε πίσω του στην ομάδα. Για τον εμβληματικό ηγέτη του Παναθηναϊκού μιλάνε και οι Μάνος Παπαδόπουλος και Φραγκίσκος Αλβέρτης.

Σήμερα το ετήσιο μνημόσυνο

Το ετήσιο μνημόσυνο του «πατριάρχη» του Παναθηναϊκού θα τελεστεί αύριο (9/6) στις 11:00 στο Α’ Νεκροταφείο όπως είχε ανακοινώσει ο Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μοιάζει σαν χθες κι όμως πέρασε ένας χρόνος…  Στις 10 Ιουνίου του 2018 ο Παύλος Γιαννακόπουλος κίνησε για τον Παράδεισο, βυθίζοντας στη θλίψη ολόκληρη την οικογένεια του Παναθηναϊκού, που από εκείνη την ημέρα, κρατάει ζωντανή τη θύμηση του κάθε στιγμή.

Την προσεχή Κυριακή (9/6) στις 11 π.μ. στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο του Ιστορικού Ηγέτη του «τριφυλλιού», ο οποίος ζει και θα ζει για πάντα στις καρδιές μας. Είναι πάντα και για πάντα εδώ.

Θα είμαστε όλοι εκεί για να τιμήσουμε τη μνήμη του ανθρώπου που έκανε πραγματικότητα τα όνειρα μας, που γαλούχησε γενιές και γενιές Παναθηναϊκών, που δόξασε όσο κανείς το τριφύλλι: Του Πατριάρχη του Παναθηναϊκού μας, Παύλου Γιαννακόπουλου».

 

ΤΟ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ