Ξεφυτρώνουν συνέχεια σαν τα μανιτάρια στις ΗΠΑ τα σενάρια που αναφέρουν ότι ο Ρικ Πιτίνο αποτελεί στόχο μεγάλων Αμερικανικών Πανεπιστημίων που προσπαθούν να τον πείσουν να αφήσει το καλοκαίρι την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό και να επιστρέψει πίσω στο NCAA.

To τελευταίο σενάριο το κυκλοφόρησε όχι κάποια ιστοσελίδα της σειράς, αλλά η μεγάλη Αμερικανική εφημερίδα «New York Post». Το γνωστό έντυπο ανέφερε ότι ο 66χρονος προπονητής αποτελεί στόχο του Πανεπιστημίου St. Jonh’s.

To ωραίο είναι βέβαια, ότι στην εφημερίδα υπήρχαν και δηλώσεις του 66χρονου προπονητή, στις οποίες όμως, δεν έλεγε ότι υπάρχει καμία επαφή. Τόνιζε μεν ότι θα μπορούσε να φτάσει τους «Red Storm» σε τοπ επίπεδο. Από την άλλη, όμως, ξεκαθάριζε ότι αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να δικαιωθεί δικαστικά. Ο Πιτίνο είχε μπει στο μάτι του κυκλώνα μετά τις καταγγελίες ότι είχε ρόλο στο… λάδωμα νεαρών παικτών, που έπαιρναν λεφτά από την προηγούμενη ομάδα του, το Πανεπιστήμιο Louisville, προκειμένου να γραφτούν στο Κολέγιο και να παίξουν μαζί του στο NCAA. Μάλιστα για τον λόγο αυτό είχε αποβληθεί από το NCAA, ενώ το NCAA είχε αφαιρέσει από την ομάδα τον τίτλο που είχε πάρει το 2013 με τον Πιτίνο στον πάγκο.

Ο Ρικ Πιτίνο είπε μεταξύ άλλων στην εφημερίδα: «Θα έφερνα το St. John’s στο ελίτ επίπεδο. Όμως, για να γίνει αυτό, πρέπει να απολογηθούν από τη δικαιοσύνη της Νέας Υόρκης, γιατί κατέστρεψαν τη φήμη ενός αθώου ανθρώπου»!

Αναλυτικά το Link της είδησης ΕΔΩ.

Σενάρια είχαν φέρει πριν λίγο καιρό τον Πιτίνο να αποτελεί στόχο ενός άλλου σπουδαίου Πανεπιστημίου, του UCLA. Τελικά, όμως, τα σενάρια αυτά δεν επαληθεύτηκαν, καθώς η ομάδα έκλεισε τον Μικ Κρόνιν.

 

TO ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ «NEW YORK POST»  ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΤΙΝΟ