Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Τάκης Τριαντόπουλος ξεκαθάρισε σε ποστ που έκανε στο Facebook ότι οι «πράσινοι» είχαν ζητήσει από τη Δευτέρα (12/10) την αναβολή του ματς με την Villeurbanne, μετά τα νέα για την επέλαση του κορονοϊού στην γαλλική ομάδα..

Ο Τάκης Τριαντόπουλος τόνισε ότι η διοίκηση το έκανε αυτό από τη μια ήθελε να διαφυλάξει την υγεία των «πράσινων», αφού ο ιός σάρωνε τους Γάλλους. Από την άλλη ο Παναθηναϊκός δεν ήθελε  να κερδίσει το ματς στα χαρτιά ή απέναντι σε 17χρονους αντιπάλους.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού επισήμανε ότι η Euroleague δεν έκανε δεκτό το αίτημα του «τριφυλλιού» και έτσι οι «πράσινοι» έπρεπε να πάνε στην Γαλλία, αλλιώς κινδύνευαν με μηδενισμό (ήττα με 20-0) και πρόστιμο 100.000 ευρώ.

Τελικά όπως είναι γνωστό η Eurolegue ξύπνησε σήμερα μετά τα νέα κρούσματα κορονοΙού στους Γάλλους, που δεν συμπλήρωναν 8άδα, να αναβάλει το ματς, το οποίο ο Παναθηναϊκός αναμέναται να το κερδίσει με 20-0.

Αναλυτικά ο Τάκης Τριαντόπουλος έγραψε στην σελίδα του στο Facebook:

«Επειδή αρκετοί φίλοι με ρωτούν και βλέπω και διάφορα να γράφονται, να διευκρινίσω ότι ο Παναθηναίκός ζήτησε αναβολή του αγώνα, πρώτα από όλα για να διαφυλάξει την υγεία των παικτών και του επιτελείου του και δεύτερον γιατί δεν θέλαμε να κερδίσουμε αγώνα στα χαρτιά, ούτε να κερδίσουμε δεκαεπτάχρονους παίκτες.

Το αίτημά μας δεν έγινε αποδεκτό, οπότε και ταξιδέψαμε για Γαλλία, καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα χάναμε εμείς τον αγώνα με 20-0, θα είχαμε πρόστιμο 100.000 ευρώ και θα είχαμε τον κίνδυνο αποβολής από την διοργάνωση, αν για οποιοδήποτε λόγο ξανασυνέβαινε κάτι παρόμοιο».

TO POST ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ