Η επιθυμία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να ντύσει και πάλι στα “πράσινα” τον Αντώνη Φώτση είναι δεδομένη. Μόνο που αυτή τη φορά ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να ξαναδεί τον “Batman” να επιστρέφει στο “σπίτι” του, ήτοι στο ΟΑΚΑ.

Ο “ισχυρός άνδρας” του τριφυλλιού έκανε την αποφασιστική κίνηση για την απόκτηση του πολύπειρου φόργουορντ προσφέροντας στην Αρμάνι Μιλάνο το ποσό που ζητούσε για την αποδέσμευσή του. Οι Ιταλοί βλέποντας το ενδιαφέρον των Κυπελλούχων Ελλάδος θέλησαν να βγουν κερδισμένοι οικονομικά απαιτώντας την καταβολή 500 χιλιάδων ευρώ προκειμένου να τον παραχωρήσουν.

Παρά το γεγονός πως το συμβόλαιο του Φώτση με τον ιταλικό σύλλογο ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν δίστασε να προσφέρει μισό εκατομμύριο ευρώ θέλοντας να… ικανοποιήσει την -απαιτητική είναι η αλήθεια- διοίκηση της Αρμάνι Μιλάνο. Παρόλ’ αυτά, στην γειτονική χώρα εξακολουθούν να… κάνουν τους δύσκολους στο θέμα της παραχώρησης του αρχηγού της Εθνικής ομάδας.

Δεδομένο είναι, πάντως, πως ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού έκανε αυτό που μπορούσε και, πλέον, αναμένει να μάθει την απόφαση των Ιταλών στην πρόταση που τους έχει καταθέσει.