Ο Μάνος Παπαδόπουλος φαίνεται μετά από 33 χρόνια να είναι στην έξοδο από τον Παναθηναϊκό και στην είσοδο δείχνει να πλησιάζει ο Αργύρης Πεδουλάκης. Ο Παπαδόπουλος ετοιμάζεται να αποχωρήσει από το «τριφύλλι» και αυτός που συγκεντρώνει πιθανότητες να τον αντικαταστήσει στη θέση του GM της ομάδας, είναι ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Τα σενάρια ανέφεραν τελευταία ότι ο Αργύρης Πεδουλάκης φέρεται να επιστρέφει στην ομάδα. Όχι, όμως, ως προπονητής. Η επιστροφή του «Άρτζι» έχει να κάνει άλλο πόστο.

Ο Πεδουλάκης φέρεται να είναι το φαβορί για να αναλάβει τον ρόλο του Μάνου Παπαδόπουλου και να είναι ο νέος GM του Παναθηναϊκού. Ο 56χρονος κόουτς θα κινεί τα νήματα σε όλα και θα ασχολείται και με το τεχνικό κομμάτι και με το διοικητικό κομμάτι. Θα είναι δηλαδή, κάτι σαν επικεφαλής της ομάδας.

Στο μεταξύ σε εκκρεμότητα παραμένει ακόμα η υπόθεση της επιστροφής του Δημήτρη Διαμαντίδη πίσω στην ομάδα σε κάποιο πόστο.

Ο «3D» φερόταν προ ημερών έτοιμος για επιστροφή στον Παναθηναϊκό και όλα έδειχναν ότι οδεύει προς το ΟΑΚΑ και γυρίζει πίσω στο «τριφύλλι».

Οι τελευταίες πληροφορίες όμως, αναφέρουν ότι υπάρχει μεγάλη στασιμότητα στο θέμα και ότι δεν είναι απίθανο να μην προχωρήσει τελικά και Διαμαντίδης να μην γυρίσει στον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα υπάρχει και μια πληροφορία ότι ο «3D» έχει ενοχληθεί από τη δημοσιοποίηση του θέματος, καθώς ακόμα δεν υπήρξε κάτι ολοκληρωμένο.