Ο Δομινικανός γκάρντ του Παναθηναϊκού Τζέιμς Φελντέιν σε δηλώσεις του από τη Βιτόρια ανέφερε ότι οι «πράσινοι» δεν σκέφτονται τίποτα άλλο εκτός από τις δύο νίκες απέναντι στη Λαμποράλ Κούτσα στα πρώτα δύο ματς των πλέι οφ της Euroleague,με την αρχή να γίνεται την Τετάρτη το βράδυ(21:45).

Ο Φελντέιν αναφέρθηκε σε δηλώσεις του μετά την προπόνηση των Κυπελλούχων Ελλάδος στη «Φερνάντο Μπουέσα Αρένα» στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τη Λαμποράλ και στο πως θα καταφέρει ο Παναθηναϊκός να  επικρατήσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζέιμς Φελντέιν:

Για το πρώτο παιχνίδι: «Πρέπει να παίξουμε πολύ καλή άμυνα, να σταματήσουμε το γρήγορο τους παιχνίδι και τους αιφνιδιαδμούς από τους οποίους παίρνουν πολλούς πόντους κυρίως από τους Άνταμς και Τζέιμς. Επομένως, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας, να μην τους επιτρέψουμε να κάνουν το δικό τους και να σταματήσουμε την καλή κυκλοφορία της μπάλας που έχουν».

Για το πλεονέκτημα έδρας της Λαμποράλ: «Είμαστε εδώ για να πάρουμε δύο νίκες. Θα ξεκινήσουμε με την πρώτη αλλά ξέρουμε πόσο καλή ομάδα είναι η Λαμποράλ, κυρίως στην έδρα της. Έχουν χάσει μόλις ένα παιχνίδι, από τον Ολυμπιακό, επομένως θα αρκεστούμε και στην μία νίκη έτσι ώστε να πάμε πίσω στο ΟΑΚΑ, έχοντας πια το πλεονέκτημα».