Με δηλώσεις του στην ΕΡΤ ο Τζέιμς Φελντέιν αφού μίλησε για την πρόκριση του Παναθηναϊκού στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκα, στη συνέχεια έπλεξε και εκείνος το εγκώμιο του Διαμαντίδη.

Αναλυτικά:

«Είμαστε χαρούμενοι με την πρόκριση, θέλαμε τη νίκη, αλλά δεν σταματάμε εδώ. Είμαστε ενθουσιασμένοι, έχουμε συνηθίσει να νικάμε πλέον και θέλουμε περισσότερα».

Σε ερώτηση για το εάν ο στόχος τους πλέον είναι η παρουσία τους και στο Final Four, στη γερμανική πρωτεύουσα, ξεκαθάρισε: «Σίγουρα, ναι. Θα πρέπει ακόμα να παλέψουμε για τη 2η θέση και να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας. Νιώθω πως κανείς δεν μπορεί να μας νικήσει στην έδρα μας. Θα παίξουμε σκληρά στην Τουρκία και θα δούμε τι θα συμβεί». Ρωτήθηκε και για την άνετη επικράτησή τους κόντρα στην Τσεντεβίτα στο ΟΑΚΑ κι ανέφερε: «Νιώσαμε πολύ άνετα και σταματήσαμε να αποδίδουμε τόσο καλά. Ήταν μια καλή μάχη για την Τσεντεβίτα, που έπαιξε σκληρά. Θα πρέπει να γίνουμε καλύτεροι».

Τέλος, για το Δημήτρη Διαμαντίδη που ανήκει πλέον στους «Euroleague Legend» επεσήμανε: «Είναι απίστευτα όσα έχει κάνει ο Διαμαντίδης. Όλα τα βραβεία του είναι απίστευτα. Είναι θρύλος, αν και δεν μιλάει για αυτό καθημερινά. Είναι εξαιρετικός άνθρωπος. Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ στην πρώτη μου χρονιά εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος που τον έχω συμπαίκτη, ελπίζω να είναι κι εκείνος. Ελπίζω να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας και του χρόνου».