Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Άρη και αναδείχθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας και ο Τζέιμς Φελντέιν σε δηλώσεις του τόνισε την χαρά που νιώθει, αλλά και την σημασία της κατάκτασης του τίτλου.

Αναλυτικά τι είπε:

«Είναι ένας μεγάλος τίτλος και μία πολύ σημαντική νίκη, κόντρα σε μία πολύ δύσκολη ομάδα όπως ο Άρης. Είναι μία καλή νίκη για εμάς , μία μεγάλη νίκη που μας δίνει αυτοπεποίθηση για την συνέχεια. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον τίτλο, που είναι ο δεύτερος για εμένα. Είμαι σε καλή κατάσταση και νιώθω καλά στα σουτ».

Για τον τελικό: «Ηταν απίστευτη ατμόσφαιρα και ήταν τρομερό παιχνίδι. Είναι ένας από τους λόγους που οι παίκτες θέλουν να παίζουν. Συγχαρητήρια στον Αρη και τον κόσμο του. Ηταν ο λόγος που έφτασαν ως τον τελικό. Αλλα σήμερα το θέλαμε περισσότερο, παίξαμε πιο σκληρά, κάναμε αυτά που ζήτησε ο προπονητής και πήραμε αυτό που θέλαμε. Ευχαριστούμε θερμά τους οπαδούς μας. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, όμως η μεγαλύτερη επιβράβευση είναι το κύπελλο για εμένα και την οικογένειά μου που είναι μακριά».

Για το πού αφιερώνει το τρόπαιο: «Ο αδελφός μου είναι στο αεροπλάνο κι έρχεται στην Αθήνα και θα είναι διπλά χαρούμενος».

Για τα επεισόδια: «Στην αρχή ήταν λίγο δύσκολα να το συνηθίσουμε, αλλά είμαστε επαγγελματίες. Γι’ αυτό είμαστε εδώ κι γνωρίζουμε ότι ο κόσμος στην Ελλάδα είναι καταπληκτικός. Είναι πρωτάθλημα, είμαστε προετοιμασμένοι για τα πάντα. Ελπίζω όμως όλοι να είναι καλά».