Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα με σκορ 60-68, σε φιλικό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, όπου υποδέχτηκε την ΤΣΣΚΑ. Οι “πράσινοι” παρουσιάστηκαν χωρίς τους διεθνείς Νικ Καλάθη, Νίκο Παππά, Θανάση Αντετοκούνμπο, αλλά και τον τραυματία Λούκας Λεκαβίτσιους. Ωστόσο αυτό δεν ήταν δικαιολογία, καθώς οι Ρώσοι παρουσιάστηκαν και αυτοί με πολλές απουσίες, με τις πιο “ηχηρές” να είναι αυτές του Νάντο Ντε Κολό και του Σέρχι Ροντρίγκεθ.

Το μεγάλο πρόβλημα του Παναθηναϊκού, ήταν οι λάθος αμυντικές του λειτουργίες, που επέτρεψαν αρχικά στον Βίκτορ Χριάπα να βρει εύκολους πόντους, ενώ στην συνέχεια οι Ρώσοι βρήκαν τον δρόμο προς το καλάθι και με τους Βέστερμαν και Χάινζ. Από πλευράς Παναθηναϊκού, αυτό που ξεχώρισε ήταν ο Γιώργος Καλαϊτζάκης, ο οποίος έδειξε τις αρετές του στο σκοράρισμα (9π.) αλλά και στο pick n roll. Για τους “πράσινους” αυτός που ξεχώρισε επίσης, ήταν ο Κέι Σι Ρίβερς, ο οποίος ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 15 πόντους.

Τα Δεκάλεπτα: 19-25, 29-45, 44-57, 60-68

Παναθηναϊκός (Τσάβι Πασκουάλ): Σίνγκλετον 4, Ρίβερς 15, Μποχωρίδης 2, Ντένμον 8, Γκιστ 10, Βουγιούκας, Καλαϊτζάκης 9, Γκάμπριελ 1, Όγκαστ 6, Λοτζέσκι 5, Παπαντωνίου, Μήτογλου.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Δημήτρης Ιτούδης): Γκαβρίλοφ 4, Κατσίβελης 4, Βέστερμαν 12, Μαλέικο, Κορόμπκοφ 1, Κλαίμπερν 7, Χίγκινς 9, Αστάπκοβιτς 5, Χριάπα 7, Χάινς, Χάντερ, Μακίεφ.