Ο Αντώνης Φώτσης σε δηλώσεις που έκανε λίγες ώρες πρίν το κρίσιμο τρίτο παιχνίδι απέναντι στη Λαμποράλ Κούτσα επισήμανε την πίστη που υπάρχει στο σύλλογο για την ανατροπή της σειράς αλλά όπως τόνισε όλα θα ξεκινήσουν από την αυριανή αναμέτρηση όπου οι «πράσινοι» καλούνται να νικήσουν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του φόργουορντ του Παναθηναϊκού:

Για τα στοιχεία που πρέπει να έχουν οι «πράσινοι»: «Χρειάζεται να παίξουμε πολύ καλύτερα απ’ ότι έχουμε παίξει μέχρι τώρα. Έχουμε και το αβαντάζ της έδρας αυτή τη στιγμή, πρέπει να δούμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να ξεκινήσουμε από αύριο και μετά βλέπουμε”. Για το ένα πράγμα που πρέπει να βελτιώσει ο Παναθηναϊκός: “Πιστεύω πως η ομάδα πρέπει να πολεμήσει γιατί όλοι είδαμε ότι η Λαμποράλ είναι μία ομάδα πολύ μαχητική και βγάζει πολλή ενέργεια μέσα στο γήπεδο. Πιστεύω πως αν σε αυτόν τον τομέα φανούμε καλύτεροι θα έχουμε πολλές ελπίδες».

Για το αν η Λαμποράλ θα έχει ξανά απουσίες (Χάνγκα, Κοζέρ) που μπορεί να δώσουν πλεονέκτημα στον Παναθηναϊκό: «Εμείς δεν περιμένουμε να μην παίξει κανένας τους για να κερδίσουμε. Κοιτάμε τι κάνει η δική μας ομάδα, πως μπορέσουμε εμείς να κερδίσουμε. Είδαμε ό,τι μπορούμε, δεν περιμένουμε να υπάρξουν ελλείψεις. Κοιτάμε τι μπορούμε να κάνουμε εμείς για να καταφέρουμε κάτι καλό».

Για το αν υπάρχει πίστη στην ομάδα για ανατροπή: «Σίγουρα μπορούμε γι’ αυτό βρισκόμαστε εδώ. Πιστεύουμε στις δυνάμεις μας και το μόνο που απομένει είναι να μπούμε στο γήπεδο και να το δείξουμε».