Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε χθες (15/5) από την ΑΕΚ με σκορ 71-70, με τους “Κιτρινόμαυρους” να φέρνουν την σειρά των ημιτελικών στα ίσα. Ο Αντώνης Φώτσης σε δηλώσεις του, αναφέρθηκε στο τι πρέπει να κάνουν οι “Πράσινοι”, ώστε να επανέλθουν στις νίκες, κόντρα σε μια ΑΕΚ η οποία φαίνεται ότι έχει επιστρέψει δυναμικά στην κορυφαία ελληνική διοργάνωση.

Η ΑΕΚ έχει βάλει δύσκολα στον Παναθηναϊκό σε αυτή την σειρά και τελικά έκανε το 1-1, τι πιστεύεις ότι έφταιξε σήμερα;

Δεν ήταν κάτι συγκεκριμένο που μας έφταιξε σήμερα. Η ΑΕΚ είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, για αυτό άλλωστε βρίσκεται και εδώ. Σήμερα απλά δεν παίξαμε εμείς καλά, παίξανε αυτοί καλύτερα και πήρανε την νίκη. Πλέον σκεφτόμαστε τον επόμενο αγώνα, για το τι θα πρέπει να βελτιώσουμε, ώστε να φανούμε καλύτεροι μέσα στο γήπεδο.

Θα είναι άμεση η αντίδραση του Παναθηναϊκού στο επόμενο παιχνίδι των ημιτελικών;

Ελπίζω να κάνουμε κάτι καλύτερο από ότι σήμερα, αλλιώς δεν θα έχουμε ελπίδες όπως και φάνηκε άλλωστε, στην έδρα μας παίζουμε και έχουμε καιρό να βελτιωθούμε, σωματικά και πνευματικά ώστε να φανούμε έτοιμοι και να φτάσουμε στην νίκη.

Η ομάδα είναι ακόμη επηρεασμένη από την σειρά των αγώνων κόντρα στην Φενέρ;

Δεν νομίζω, αυτά μέσα στο πρόγραμμα είναι. Είχαμε μία κακή παρουσία σε αυτή την σειρά, αλλά πλέον ανήκει στο παρελθόν και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό, μόνο για το μέλλον θα πρέπει να κάνουμε κάτι και θα πρέπει να βελτιωθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται.