Ένας σκληρότερος Παναθηναϊκός, που θα απέφευγε μερικά λάθη, τα οποία κάθε άλλο παρά χαρακτηρίζονταν από ωριμότητα, όταν ήταν μπροστά στο σκορ απέναντι στην Μπάγερν, θα μπορούσε να αποχωρήσει νικητής από το Μόναχο κατά τον Αντώνη Φώτση. Ο φόργουορντ των “πρασίνων” δήλωσε στην κάμερα της ΝΕΡΙΤ υπάρχει ακόμη απογοήτευση, παρά το γεγονός ότι η ομάδα έπαιξε καλά. Εκφράζει, ωσότοσο, την άποψη ότι ο όμιλος και η πρόκριση από αυτόν, είναι πράγματα που πιστεύει ότι εξαρτώνται από τον ίδιο τον Αθηναϊκό σύλλογο.

Αναλυτικότερα όσα είπε ο Φώτσης στην ΝΕΡΙΤ:

«Ήμασταν μπροστά για μεγάλο χρονικό διάστημα, παίξαμε αρκετά καλά, αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο έπεσε η απόδοσή μας, βρήκε ρυθμό η Μπάγερν και μας κέρδισε. Έπρεπε να είμαστε λίγο πιο σκληροί στην άμυνα για να τους σταματήσουμε, αλλά δεν το κάναμε κι έβαλαν κάποια δύσκολα σουτ. Κάποια λάθη γύρισαν το παιχνίδι και δεν βρήκαμε τις λύσεις»

«Είναι αρχή ακόμη. Σίγουρα υπάρχει απογοήτευση, αλλά εμείς προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι παιχνίδι με παιχνίδι. Ο όμιλός μας είναι δύσκολος, αλλά το θέμα είναι πόσο καλοί θα είμαστε εμείς και πώς θα ανταποκριθούμε στις προκλήσεις».

«Όλοι ξέρουμε πόσο μεγάλοι παίκτες είναι και οι Διαμαντίδης, Γκιστ και Παππάς. Σήμερα δεν σκόραραν, αλλά βοήθησαν με άλλους τρόπους και πιστεύω πως στα επόμενα παιχνίδια θα είναι καλύτεροι»